Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justin Lin natočí adaptaci slavné mangy


ikona
do_Od
JaponskoJustin LinmangaOne-Punch ManrežisérRychle a zběsile
Režisér Rychle a zběsile si vyhlídl nový projekt. 

Poté, co si před pár týdny řekl fuck it, sbalil si věci a odešel z placu desátého Rychle a zběsile to chvíli vypadalo, že si režisér Justin Lin bude muset vzít menší dovolenou, aby to drama s Vinem Dieselem v klidu rozdýchal. Nakonec to však nebylo potřeba a místo toho už je Lin připraven vrhnout se opět do práce. Jeho pozornost pak upoutala připravovaná adaptace slavné japonské mangy One-Punch Man od studia Sony.

Jak již název napovídá, příběh předlohy se točí kolem hrdiny, který dokáže své protivníky porazit jediným úderem. To ale vede k jisté apatii a nudě, poněvadž když nemáte konkurenci, jaký to má smysl. A tak se vydá do světa nějakého toho schopného soupeře najít. Nicméně pokud jste fanoušky mangy a projekt vás po naverbování Lina začal zajímat, tak se zase rychle vraťte na zem, scénář k filmu totiž napíše dvojice Scott Rosenberg a Jeff Pinkner, kteří mají na svědomí Venoma nebo oba nové díly Jumanji. 

Chystaný snímek zatím nemá stanovené datum premiéry ani obsazení, vzhledem k popularitě předlohy nejen v Asii, ale také v Americe, o něm nicméně v budoucích týdnech a měsících nejspíš ještě hodně uslyšíme. Lin mezitím zůstává producentem na novém Rychle a zběsile, které místo něj natočí francouzský šikula Louis Leterrier. Tam nás premiéra čeká příští léto.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace