Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #669 o Morbiovi a Top Gunu


ikona
Mr. Hlad
aliensbatmanmarvel star warsmidnight sunsspider-manvíkendový výplach
Kde můžete pomáhat Batmanovi? Zkusíte pokosit Vetřelce? A pověsíte si na Stromeček radši Luka Skywalkera, nebo Hana Sola?  

Epesní výplach

Ozdoby týdne
Vánoce jsou ještě sakra daleko, ale pokud patříte k lidem, co nenakupují dárky dva dny předem, tak možná řešíte vánoční výzdobu už teď v červnu. A Hallmark je na lidi jako vy připravený. Letos si totiž budete moci na stromeček pověsit i hrdiny Hvězdných válek

Vetřelci týdne
Hra Aliens Fireteam Elite sice není nijak zásadně dobrá, ale fandové vetřelčího univerza si k ní dokázali najít cestu. Alespoň někteří. A teď dostanou nášup v podobě DLC Pathogen, které nabídne nové mise, nová monstra a hardcore obtížnost. 

Další Vetřelci týdne
No a pokud vás baví Vetřelci a nemusíte kooperativní akce, tak tu máme strategii Aliens Dark Descent. Sice toho ze hry moc neuvidíme, ale můžeme doufat, že tentokrát to bude pecka srovnatelná třeba s Isolation. 

Staré časy týdne
Pro mladší filmové fandy je to možná nepředstavitelné, ale byly doby, kdy se triky nemohly dělat s pomocí počítačů, protože počítače filmaři neměli. A tak museli sázet na kreativitu a rukodělnou práci. Ale ono to má taky svoje kouzlo, jak ukázal třeba Conan Ničitel

Making of týdne
Třetí řadu Love, Death + Robots máme za sebou a jako vždycky v ní byly lepší i horší kousky. Osobně mi Jibaro zrovna k srdci nepřirostlo, audiovizuálně to ale byla totální žranice. A pokud vás zajímá, jak tenhle kraťas o souboji jednoho hluchého rytíře s mocnou sirénou vznikal, stačí kliknout. 

Remaster týdne
Spider-Man
byla jedna z nejlepších komiksových her vůbec. Dostali jsme spin-off s Milesem Moralesem, chystá se regulérní dvojka, ale pokud vám utekla jednička, tak ji můžete dohnat s chystaným remasterem. Litovat nebudete. 

Muzeum týdne
V muzeu špionáže Spyscape v New Yorku si řekli, že skuteční špióni nejdou dost zajímaví. A tak pro návštěvníky nachystali interaktivní zábavu, při které budete muset pomáhat pátrat po zločinecké organizaci. A vaším šéfem bude samotný Batman! Údajně vám k tomu bude stačit smartphone a pořádně prošmejdit celé muzeum. Samozřejmě dorazí i Batmanovi protivníci a parťáci, ale většina práce bude na vás

Hra týdne
Aby těch her nebylo málo, dáme si ještě nejnovější trailer na Marvel's Midnight Suns, temnější komiksovou strategii, ve které se představí marvelovští hrdinové, co se nebojí ušpinit si ruce a vědí, že krom superzloduchů je potřeba bojovat i proti démonům. 

Analýza týdne
Z reakcí fanoušků to vypadá, že Disney u Obi-Wana trošku podcenil přípravu a že fandům nestačí jen to, že se vrací slavný hrdina a Ewan McGregor. Že by ocenili třeba i dobré herce ve vedlejších rolích a akci, na kterou se dá koukat… no každopádně další šanci dostane Disney u Andora, jehož trailer se dočkal patřičného rozpitvání. Tak klikejte, ať víte, do čeho jdete. 

Duel týdne
Minule se vás Do_od ptal, na jakém filmu jste byli za posledních šest měsíců nejvíckrát v kině. Vyhrával většinou The Batman a Top Gun. 

Dnes se podíváme do temných míst současné české kinematografie a zajímalo by nás, která česká poprcávací komedie je podle vás nejhorší. Názvy pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace