Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová týmovka od Marvelu našla režiséra


ikona
Spooner
marvelThunderboltswinter soldier
Ulovil Marvel nenápadné režijní eso, nebo dalšího rutinéra? 

Jak všichni moc dobře víme, Kevin Feige a jeho tým se neflákají a ve filmovém i seriálovém světě MCU šlapou stále na plný plyn. Pravda, letošek možná nejde úplně podle plánu. Druhý Doctor Strange i seriálový Moon Knight sbíraly malinko střízlivější reakce a teenagerská Ms. Marvel taky nebude díky své cílovce asi pro každého. Ještě, že je za humny čtvrtý Thor… a hned po něm asi milion dalších projektů. A mezi ně se nyní přidává další, který hoši od Marvelu drželi poměrně dlouho pod pokličkou.

Marvel totiž chystá další zatraceně zajímavou týmovku Thunderbolts. Ta je v komiksech složená z antihrdinů, kteří minimálně chvíli kopali za tu špatnou stranu a patřili do ní např. Winter Soldier, Yelena Belova, Abomination, Taskmaster, Ghost či US Agent. Tedy postavy, která nám byly pomocí filmů či seriálů v MCU již představeny. Jakých z nich se dočkáme ve filmové podobě, prozatím není jasné. Účasti Sebastiana Stana či Florence Pugh bychom se ale rozhodně nedivili. 

Co už ovšem víme, je jméno režiséra, jimž se stává ne úplně známý Jake Schreier, jenž má za sebou snímky Papírová města, Frank a Robot a videoklipy Justina Biebera. Na první pohled se tedy zdá, že se tu nehledalo žádné výrazné jméno, ale spíš člověk, který bude věrně plnit marvelácké pokyny. Snad tedy zvládne naservírovat aspoň efektní akci, jež bude o tohoto kousku zřejmě důležitá. Dá se totiž očekávat, že se Thunderbolts povezou ve stylu Občanské války, Winter Soldiera či sólovky Black Widow. Ostatně, právě její scenárista Eric Pearson sepisuje i ohlášenou novinku. Doufejme tedy, že tahle tvůrčí sestava dokáže potenciál nové týmovky přeci jen vytěžit na maximum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace