Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude třetí Deadpool pořád krvavý a sprostý?


ikona
Spooner
deadpooldeadpool 3marvelryan reynoldsshawn levy
Zachová si hláškující superhrdina u Disneyho svůj nevybíravý slovník? 

Na třetího Deadpoola čekají fanoušci už docela dlouho. Hláškující superhrdina, jehož je těžké zabít, se totiž dostal stejně jako X-Meni a spol. pod křídly Disneyho a tedy i do MCU. A tým okolo Kevina Feigeho musel přemýšlet, jak brutální dobrodružství Wadea Wilsona zakomponuje do svého univerza. A asi už mají jasno. Práce na třetím Deadpoolovi se v poslední době přeci jen začaly hýbat kupředu a sequel získal i režiséra v podobě Shawna Levyho, s nímž si Ryan Reynolds sednul na place pohodovky Free Guy a Projektu Adam. Fandové se ovšem kvůli této konzervativní volbě začali obávat, zda se Deadpool neposune rodinnějším směrem a nepřijde o svůj krvavý a nekorektní kabátek. Kevin Feige sice už před rokem sliboval, že si oblíbený hrdina i u Disneyho zachová svůj eRkový rating, nezměnilo ovšem za tu dobu vedení studia názor?

Prověřené scenáristické duo Rhett Reese a Paul Wernick, jež po minulých dílech nakonec sepisuje i trojku, diváky ujišťuje, že se na tónu značky nic nemění a Deadpool pořád zůstane tím starým dobrým Deadpoolem. Studio je prý v jejich scénáři velmi podporuje a zatím nemají důvod měnit něco, co už dvakrát skvěle zafungovalo. I když tvůrci uznávají, že při možném překročení hranice u některých vtipů, mohou dostat od Disneyho zdvižený varovný prst. 

Zatím ovšem spolupráce podle nich funguje na jedničku, žádný tlak na rodinám přívětivější tón od kravaťáků nenastal a autoři mají ve svém deadpoolovském blbnutí takřka volnou ruku. Naopak, spojení s Disneym si pochvalují. Mají totiž najednou k dispozici více verbální munice a mohou se víc strefovat do postav z MCU. Znamená to tedy, že bude Deadpool pořád stejně krvavý a sprostý nářez? Slova zúčastněných to prozatím tvrdí, že ano, tak jim budeme věřit.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace