Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #667 o Star Wars a Stranger Things


ikona
do_Od
Ricky GervaisStar WarsStranger ThingsTop Gunvíkendový výplach
Je seriál Stranger Things jenom drahým prequelem Scooby-Doo, který slavný Jedi se vrátí, a čím zase lidi urazil Ricky Gervais? 

Adekvátní výplach

Oznámení týdne

Zajímalo vás někdy, jak probíhal výcvik mladého hraběte Dooku, nebo jste se chtěli ponořit hlouběji do příběhu populární Ahsoky Tano? Pak vás asi bude zajímat chystaný animovaný Star Wars seriál Tales of the Jedi právě o těchto postavách, ve kterém se ale mimo jiné objeví také postava Qui-Gon Jinna, kterou bude dabovat samotný Liam Neeson. Jeho mladší verzi pak nadabuje Neesonův syn.

Easter eggy týdne

Nebavily vás první dva díly Obi-Wana natolik, abyste si je pouštěli furt dokola a zkoumali v nich každý záběr pro skryté easter eggy? Nevadí, Screen Rant to vyřešil za vás.

Marvel hra týdne 

Máte rádi karetní hry typu Gwent, Magic: The Gathering nebo Hearthstone? Pak vás možná bude zajímat nový projekt Marvel Snap, který bude za pár měsíců usilovat o dobytí právě téhle části trhu.

Pitch týdne

Jak asi probíhala schůzka se šéfy Marvelu, při níž se řešil Moon Knight? 

Teorie týdne

Seriálové teorie jsou vcelku normální věc, zejména u věcí, které mají něco "podivného" přímo v názvu. Nikoho tak asi nepřekvapí, že kupa takových teorií existuje i ke Stranger Things, a část obsazení čtvrté série se na ně teď pro Vanity Fair pokusilo odpovědět.

Stand-up týdne

Na Netflixu si tento týden odbyl premiéru nový stand-up Rickyho Gervaise a byť to tentokrát nebylo nic výjimečného, slavnému komikovi se přesto povedlo opět řadu lidí urazit a naštvat. Největší kontroverzi přitom vyvolal vtip, na který došlo už zhruba ve druhé minutě celého vystoupení. Nevím jak vám, ale mně tohle přijde celkem v klidu.

Propojení týdne

Nikdy jsem moc nebyl na ty herní simulátory, i já ale musím uznat, že trailer na nový Flight Simulator od Microsoftu, kam teď zamířilo rozšíření z filmového Mavericka, vypadá zatraceně dobře.

Star Wars hra týdne

Kdo by to byl ještě před pár lety řekl, že největší událostí v herním Star Wars univerzu bude oznámení pokračování k nenápadné single-playerové akční adventuře od EA. Toho samého EA, které singe-playerové hry v jednu dobu záměrně pohřbívalo, protože nevynášely tolik jako live-service hry s loot boxy a season passy. Studio Respawn ale naštěstí přišlo s peckou, kterou si fanoušci zamilovali, a tak se už v příštím roce dočkáme zasloužené dvojky.  

Zákony týdne

Není tajemstvím, že první Top Gun měl k reálnému fungování u námořního letectva blízko zhruba tolik jako Armageddon k opravdovému NASA. K příležitosti premiéry dvojky se teď ale dva právníci podívali na to, jak moc vlastně film nedává smysl z hlediska vojenského (ale i běžného) práva.

Duel týdne

KarelR se vás minule ptal na tipy na filmové deskovky. Padlo jich celkem dost, takže pro inspiraci zamiřte sem.

Dnešní duelová otázka potěší asi hlavně TedaGeorge. Netflix totiž čerstvě oznámil, že chystá adaptaci herního hitu Horizon Zero Dawn. A mě by teď zajímalo, kterou herečku byste rádi viděli v hlavní roli. Tipy na zrzky házejte do diskuze, odkazy na fotky pro Teda pak nejsou povinné, ale uvítáme je.

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace