Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #666 o X-Menech a Transformers


ikona
KarelR
avengersjursky svetstar warsstranger thingstransformersvíkendový výplachx-men
Kam dorazí X-Meni? S kým se fotil Ewan McGregor? A jak měl vypadat trailer Moon Knighta?  

Ďábelský výplach

Kartičky týdne

Pokud někdo hrajete karetní hru Marvel Champions, v níž slavní hrdinové z Avengers čelí různým padouchům, možná vás bude zajímat její nejnovější rozšíření. Po třech letech čekání totiž konečně dorazí X-Meni.

Otvírák týdne

Premiéra 4. série Stranger Things se pomalu blíží a Netflix je ve finální rovince kampaně. Co to znamená? Třeba prvních 8 minut přímo na Youtube.

Mnohovesmír týdne

U Warnerů se hrozně moc snaží míchat svoje značky, minule to ale dopadlo tristně (ano, mluvím o dvojce Space Jamu). Možná bude lepší nová hra MultiVersus, která se nedávno pochlubila trailerem, i když... spíš asi ne?

Photoshoot týdne

Lucasfilm v týdnu odhalil budoucnost Star Wars, která...se v nejbližších letech zdrží na Disney+. Ano, pořád je to dost smutné. Alespoň se ale vrací Ewan McGregor, jenž se na nedávném photoshootu potkal s novou generací herců z předaleké galaxie.

Upřímný trailer týdne

Jak se vlastně povedl Moon Knight? Řada lidí ocenila jeho originalitu a lehce dospělejší přístup, zatímco jiní dostali podivnou nudu, v níž se nejvíc povedla epizoda bez Moon Knighta. Kam se přiklání pánové ze Screen Junkies? Můžete třikrát hádat...

Kariéra týdne

Mike Myers má nový seriál, což mimo jiné znamená, že ho musí pořádně propagovat. A podle očekávání to zahrnovalo i výlet za GQ, kde rozebral svoje nejslavnější role.

Superhrdinové týdne

Zapomeňte na Ligu spravedlnosti, komiksovou budoucností je megabiják Dawn of the Seven, jehož totálně pravý trailer vůbec neláká na třetí sérii The Boys...

Lego týdne

Pokud vám někdy vrtalo hlavou, jak by vypadal Optimus Prime z lega, konečně přišla oficiální odpověď. A pochopitelně zahrnuje i skládání do náklaďáku!

Nostalgie týdne

Třetí Jurský svět má být závěrem celé dinosauří ságy. A i když tomu samozřejmě nikdo nevěří, každý nový featurette ukazuje, že by to přinejmenším mohla být pořádně drahá a nostalgická podívaná. Snad se proboha povede!

Duel týdne

V minulém výplachu jste měli vybrat svůj nejoblíbenější seriál z 80. let. Vítězem se v podstatě stal Star Trek: Nová generace, což bych rád zneužil k doporučení, abyste dali šanci novince Star Trek: Strange New Worlds. Zatím totiž dost jede klasiku a je vynikající.

Co se bude řešit tentokrát? Trochu sobecky bych chtěl strhnout pozornost k deskovým hrám, protože jsem nedávno zkoušel Thanos Rising a rozhodně jsem nebyl zklamaný. Kterou filmovou nebo... ehm, jakoukoliv jinou... moderní deskovku (nebo karetní hru) máte nejradši? Sypte své favority do diskuze, leckdo je totiž vděčný za každý dobrý tip.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (28)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace