Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová Barbie nabídne vlastní mnohovesmír šílenství


ikona
do_Od
BarbieGreta GerwigMargot RobbieposilyRyan Goslingscénář
Nová Barbie údajně láká další známé posily, film by pak měl představit vícero verzí Barbie a Kena. 

Podívejte, já bych za normálních okolností filmovou adaptaci slavné panenky Barbie taky ignoroval, jenže chystaný projekt režisérky Grety Gerwig podle scénáře Noaha Baumbacha je podle všeho něco úplně jiného, než asi většina z nás po oznámení čekala. Ostatně po Twitteru už se nějakou dobu šíří zprávy, že scénář patří mezi nejlepší, co za poslední roky lidé četli, i proto projekt doposud zlákal tolik velkých hvězd.

Margot Robbie jako Barbie, Ryan Gosling coby Ken, a k nim dále Kate McKinnon, Simu Liu, Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera, Alexandra Shipp, Hari Nef, Issa Rae, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa a Emerald Fennell. Ti všichni zatím tvoří jádro snímku, který se co do počtu hvězd může vesele rovnat třeba s konkurečním Oppenheimerem Christophera Nolana, který taky zdánlivě zkouší obsadit všechny zbývající volné herce v Hollywoodu. Díky čerstvým informacím z Cannes a taky nějakým drbům z britského bulváru to ale podle všeho není všechno.

Vypadá to, že ve filmu totiž neuvidíme pouze jednu Barbie s jedním Kenem, ale rovnou několik odlišných verzí, které by si měli zahrát Simu Liu a Ncuti Gatwa (Kenové) spolu s Issou Rae a Hari Nef (Barbie). Snímek se tak může klidně pokoušet o vlastní mnohovesmír šílenství, což by ostatně korespondovalo s tím, za jak zajímavý jej všichni označují. No a teď k těm spekulacím, podle všeho byly totiž do snímku obsazeny v tichosti ještě zpěvačka Dua Lipa (brzy ji uvidíme vedle Henryho Cavilla ve špionážní novince Argylle) a dvorní herečka Grety Gerwig Saoirse Ronan. Jejich účast je ale opravdu jen ve sféře "zdroj irský Sun". Produkce na filmu je každopádně v plném proudu a do kin dorazí za rok v přímém souboji s výše zmíněným Oppenheimerem. To bude double feature.

- - -

Vytáhni v hospodě: Bohužel již bylo potvrzeno, že slavný song od Aqua - Barbie Girl ve filmu nezazní. Velká škoda. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace