Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak vypadá budoucnost Star Wars filmů?


ikona
do_Od
LucasfilmPatty Jenkins, Kathleen KennedyRian JohnsonStar WarsTaika Waititi
Téma nového čísla Vanity Fair odhalilo fanouškům Star Wars hned celou řadu novinek. 

Internet už pár dní žije obřím článkem od serveru Vanity Fair, jehož tématem byla budoucnost Star Wars. Vedle nových promo fotek z Obi-Wana, Mandaloriana, Ahsoky nebo Andora ale Lucasfilm jen pár dní před Star Wars Celebration prozradil taky řadu novinek z filmové fronty. Ano, té filmové fronty, o které po propadáku s názvem Epizoda IX nebylo pár let s výjimkou občasného jména či nějakého zbloudilého projektu prakticky vůbec slyšet. A co tedy šéfka studia Kathleen Kennedy měla na srdci?

Tak zaprvé, dalším snímkem, kterého se oficiálně dočkáme, budou dle všeho Star Wars od režiséra Taiki Waititiho. Ten čerstvě dolaďuje čtvrtého Thora, má tam ještě připravené jedno fotbalové drama/komedii, a do toho si občas někde zahraje. Už brzy bychom ho však měli spatřit u kormidla nového Star Wars filmu, o kterém se snad více dozvíme právě během výše zmíněných oslav. Nicméně tím tok informací nekončí. Hned po něm by totiž mělo dojít i na neoficiálně zrušený Rogue Squadron režisérky Patty Jenkins. Ten je tak oficiálně opět ve hře, a režisérka by se do něj měla pustit jen co dodělá třetí Wonder Woman. No a poslední filmová novinka se týká Riana Johnsona a jeho plánované trilogie.

Zde Kennedy uvedla, že „nerada“ mluví o trilogiích, protože vyprávění v tomhle univerzu by mělo být daleko rozsáhlejší a provázanější a nejde jej orámovat pouhým slovem „trilogie“. Což je přesně něco, co bychom po nové trilogii pod hlavičkou studia Disney taky říkali, kdyby dopadla tak, jak dopadla. Každopádně Johnson je prý neuvěřitelně vytížený se svými vraždami na Netflixu, takže přestože něco stále chystá, v současnosti to nemá prioritu.

Za týden každopádně vypuknou ony Star Wars Celebration, během nichž bychom se měli dozvědět další informace jak o chystaných filmech (ještě tu je jeden od Kevina Feigeho), tak i o budoucích seriálových projektech. A že jich vzhledem k popularitě Mandaloriana a Baby Yody bude. Vůbec bych se ovšem nedivil, kdyby to po sérii zklamání už nikoho příliš nezajímalo.

- - -

Vytáhni v hospodě: Kennedy taky prozradila, jakou cennou lekci se za poslední roky naučila. A to že hlavní postavy z původní trilogie nesmí přeobsazovat mladšími herci. Jo, protože to byl ten hlavní problém...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace