Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Léa Seydoux bude erotickou legendou Emmanuelle


ikona
Mr. Hlad
audrey diwanemmanuelleléa seydoux
Nejslavnější hrdinka erotických příběhů se vrací s novou tváří.  

Francouzská herečka a nejosudovější z bondgirls Léa Seydoux má hodně dobře rozjetou kariéru na obou stranách oceánu. Ve Francii je celkem za hvězdu, v Hollywoodu má za sebou krom bondovek třeba Hanebné pancharty nebo poslední snímek Wese Andersona Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun a dlouho to vypadalo, že by se mohla objevit po boku Channing Tatuma v nikdy nerealizované komiksovce Gambit. Navíc mnohokrát ukázala, že se před kamerou ani trochu nestydí, což se jí teď bude hodit, protože se stane ikonickou Emmanuelle, dost možná největším sex symbolem stříbrného plátna. 

Emmanuelle se poprvé objevila na stránkách erotického románu Emmanuelle Arsan. Skutečným fenoménem se ovšem stala v letech sedmdesátých, kdy zamířila do kin. Erotikou nabité příběhy mladé ženy, která objevuje svou sexualitu, hltal celý svět, protože na rozdíl od současnosti, kdy člověku stačí pár kliků, aby na internetu našel to, co vidět chce, tehdy to byl trošku problém. Režírovat bude Audrey Diwan, jejíž drama Happening vyhrálo Zlatého lva na festivalu v Benátkách. Dá se tedy předpokládat, že její Emmanuelle bude něco víc než jen hodina a půl nahotinek. 

---

Vytáhni v hospodě: V sedmdesátých letech si Emmanuelle zahrála Sylvia Kristel. Už pár let se plánuje její biografie, kde by ji měla ztvárnit Sylvia Hoeks. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace