Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney+ přichází do Česka, za kolik ho pořídíte?


ikona
do_Od
akční cenaDisney PlusHuluMarvelStar Warsstartstreamovací služba
Poslední velká streamovací služba míří do Česka. Kolik bude stát a co na ní najdete? 

Den D se blíží, doslova. Streamovací služba Disney+ totiž oficiálně vstoupí na český trh už 14. června a počínaje dneškem se do ní můžete předběžně zaregistrovat. A vážným zájemcům se to nejspíš vyplatí, startovací balíček ročního předplatného tak totiž získáte za zvýhodněnou cenu 1590,- Kč, což by jinak byla v přepočtu na měsíční poplatky cena za osm měsíců. Standardní cena předplatného totiž nakonec vychází na 199,- Kč měsíčně. Pokud byste nicméně zatím váhali nad tím, jestli do služby jít, platnost akční nabídky potrvá až do 26. června, máte tak ještě zhruba měsíc a půl na rozmyšlenou. A co vlastně na Déčku najdete?

Kromě kompletní knihovny všech marvelovek, Star Wars a taky disneyovských pohádek se pak uživatelé můžou těšit také na nabídku zámořského Hulu, které Disney vlastní, a které spolu s Disney+ dorazí v příjemném tandemu. Jmenovitě vás tak čeká například blížící se minisérie Obi-Wan Kenobi, seriál Simpsonovi, nebo nedávná novinka Pam & Tommy. Po uplynutí nějaké základní lhůty v kinech pak na Disney+ samozřejmě dorazí i marvelovky z kin, ještě letos by tak měl být dostupný nejen nový Doctor Strange, ale třeba i čtvrtý Thor. Zájemce o dabing pak jistě potěší i fakt, že Disney již zveřejnilo první trailer, kde se českého znění dočkal i obávaný Mandalorian.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace