Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Statham a režisér Sebevražedného oddílu spojí síly


ikona
Spooner
David AyerJason StathamThe Beekeeper
Britská mlátička bude zase kopat a střílet. A tentokrát u toho bude i hodně včel. 

Jason Statham se v posledních letech vypracoval z průměrných akčních béček díky dopingu v Rychle a zběsile v hollywoodskou hvězdu a díky komerčním úspěchům žraločí blbiny MEG: Monstrum z hlubin a Hobbse a Shawa potvrdil, že má aktuálně solidní star power. A v parádním Rozhněvaném muži pro změnu ukázal, že spolupráce s Guyem Ritchiem mu svědčí. Statham si pak svou současnou akční reputaci docela hlídá a prostřednictvím nových Expendables, dvojky MEG a další ritchieovky Operace Fortune: Ruse de guerre sází zejména na jistoty. Chce to ale zkoušet i s novými kousky. Jeho novinka zní ovšem poněkud bizarně.

V chystaném akčňáku The Beekeeper se tedy Jason Statham opět vydá na cestu za pomstou. To by samozřejmě nebylo u drsného plešouna nic neobvyklého, kdyby se neukázalo, že jeho nový hrdina je bývalým členem tajné a mocné organizace jménem Beekeepers. A jak název napovídá, film by se měl zabývat i mytologií včelařství. Ano, zní to poněkud šílené, v nápaditém tvůrčím podání by z toho však mohla vzniknout poctivá žánrová blbina. Jenže jména za kamerou mě trochu znervózňují. 

Režie se totiž ujme David Ayer, který má za sebou sice pecky jako Patrola či Drsný časy, v posledních letech se Sebevražedným oddílem, netflixovkou Bright a hrůzným The Tax Collector jen marně hledá ztracenou formu. Scénář pak sepsal Kurt Wimmer, režisér Equilibria, ale také odpadu Ultraviolet a autor nového Total Recall či Bodu zlomu. Prostě scenáristický, jemně řečeno, rutinér, jehož jméno u projektu mě nikdy nenaplňovalo optimismem. Uvidíme tedy, zda Statham u včelařské novinky nešlápne s tímto týmem vedle a Ayer se přeci jen vybičuje k sympatické jednohubce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace