Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Desáté Rychle a zběsile natočí režisér Kurýra


ikona
Mr. Hlad
fast xjustin linlouis leterrierrychle a zběsilethe transportervin diesel
Zvládne francouzský režisér ukočírovat ego Vina Diesela?  

Před pár dny se rozpadla jedna hollywoodská rodina. Nedošlo k rozvodu, jen se Justin Lin po pár dnech natáčení desátého Rychle a zběsile rozhodl, že točit nebude a u projektu zůstane jen a pouze jako producent a spoluscenárista. Závěrečný díl série tak najednou dostává s jeho odchodem trochu hořkou příchuť. Za vším byly klasické „tvůrčí neshody“, pod kterými si člověk může představit, co chce. Ale po dle anonymního zdroje tkvěl hlavní problém v pracovní morálce hlavní hvězdy a producenta Vina Diesela, jenž prý chodil na plac pozdě, nepamatoval si scénář a rozhodně nebyl ve formě hodné akčního hrdiny. Pokud to není Steven Seagal. A Lina asi nebavilo to řešit. 

Jenže točit se musí. Premiéra je naplánovaná na květen, Universal uvolnil na finále opravdu hodně peněz a někdo tomu na place šéfovat musí. Alespoň oficiálně, protože všichni ví, že reálně to dělá z velké části Diesel. A tak bylo potřeba najít režiséra a to co nejrychleji. Nakonec se studio domluvilo s Louisem Leterrierem a za nás je to vzhledem k situaci nečekaně dobrá volba. 

Leterrier natočil před dvaceti lety Kurýra, který mimochodem zdaleka nezestárnul tak, jak byste čekali, na kontě má i dvojku, komiksovku Neuvěřitelný Hulk, nový Souboj Titánů nebo hodně povedené akční drama Utržený ze řetězu. Poslední dobou spolupracuje s Netflixem, kde točil loutkový seriál Temný krystal a úspěšného Lupina a už teď v pátek tam má premiéru jeho akční komedie Zase nepoužitelní. Původně měl režírovat dvojku akční fantasy s Willem Smithem Bright, ta byla ovšem nedávno kvůli oscarové facce zrušena, a tak měl volno. 

V Hollywoodu i v akčním žánru existují lepší režiséři, to je bez debat, avšak sehnat takhle narychlo někoho, kdo je ve svém oboru skutečné eso, má aktuálně volno a chce se mu mrcasit se s Dieselem, to asi není žádná sranda. Universal sice tvrdí, že Leterrier byl z jejich seznamu kandidátů na prvním místě, ale bůhví… na druhou stranu mohli jsme skončit se zoufalci, jako jsou Jeff Wadlow (Kick-Ass 2, Vadí nevadí), Olivier Megaton (sequely 96 hodin) nebo vyšeptalými veterány typu Rennyho Harlina a Simona Westa. Ti by určitě na podobnou nabídku na práci kývli bez váhání. 

---

Vytáhni v hospodě: Louis Leterrier měl před lety zájem režírovat prvního Iron Mana, ale když mu to vyfoukl Jon Favreau, dostal nabídku natočit Neuvěřitelného Hulka. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace