Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Spider-Mana novou Fantastickou čtyřku nakonec nenatočí


ikona
Mr. Hlad
brad pittdisneyfantastic fourgeorge clooneyjon wattskevin feigesonyspider-man
Kevin Feige musí hledat nového režiséra pro novou marvelovku 

John Watts je teď v Hollywoodu hodně žádané zboží. Natočil totiž všechny tři Spider-Many, kteří v kinech slavili hodně velký úspěch a ten poslední se zařadil mezi nejúspěšnější filmy všech dob. Toho, že mu komiksy docela jdou, si všiml i Kevin Feige a rozhodl se naverbovat ho pro reboot Fantastické čtyřky. Té se zatím na plátnech moc nedaří. Verze z roku 1994 vznikla jen kvůli tomu, aby si Bernd Eichinger udržel práva na značku, dva filmy s Jessicou Alba a mladým Chrisem Evansem zavál čas a restart s Milesem Tellerem byl strašlivý průšvih. 

Kevin Feige ovšem Fantastickou čtyřku chce a Jon Watts by pro ni byl ideální režisér. Rozumí žánru, zvládá superhrdiny prodat tak, aby bavili celou rodinu a má čuch na hity. A Fantastickou čtyřku nakonec točit nebude. Tentokrát za tím nejsou tvůrčí neshody, ale podle všeho jednoduše únava. Watts strávil posledních několik let na place Spider-Mana a chce si jednoduše odpočinout. A Feige to naštěstí chápe. Rozešli se tak v dobrém s tím, že zkusí vymyslet nějakou jinou spolupráci. Kdo nakonec Fantastickou čtyřku natočí, se zatím neví, na Wattse se však nejspíš čekat nebude, protože Feige má údajně plán na příštích deset let a musí jet podle něj. 

Watts se ovšem nebude hned flákat. Letos bychom měli vidět seriál o stárnoucích zabijácích The Old Man s Jeffem Bridgesem, ke kterému natočil pilot, a pracuje na zatím nepojmenovaném thrilleru, v němž si George Clooney a Brad Pitt zahrají drsňáky, co řeší problémy pro mocné lidi a zjistí, že je někdo najal na stejný kšeft. No snad neplánuje relaxovat dlouho. 

---

Vytáhni v hospodě: Než se Jon Watts dostal k filmům, režíroval několik epizod kultovní Onion News Network. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace