Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Avatar dostal název


ikona
Spooner
avatardoctor strangejames cameron
James Cameron se letos konečně vrátí s nejočekávanějším sequelem posledních let. Jak se bude jmenovat a kdy se dočkáme traileru?  

Ano, tak to letos asi opravdu klapne. Po letech odkladů a neskutečného čekání letos dvojka Avatara konečně dorazí. I když už samozřejmě mnoho remcalů tvrdí, že čekání na první ze čtyř chystaných sequelů bylo tak dlouhé, že už se na něj tolik lidí netěší, tak nějak se dá tušit, že si z prvního traileru na Cameronův blockbuster všichni sednou na zadek a nás bude čekat kino událost roku. Nic menšího se totiž od pokračování komerčně nejúspěšnějšího filmu všech dob ani nečeká. A nyní už konečně víme, jaký bude její celý název.

Disney, pod něhož modrá značka po koupi Foxů přešla, tak na probíhajícím CinemaConu odhalil, že se dlouho chystaný sequel bude jmenovat Avatar: The Way of Water. Což není vlastně tak překvapivě, jelikož víme, že Cameron hodlá v pokračování prozkoumat podvodní svět Pandory. Na akci byl pak promítnut i očekávaný trailer, jenž se v kinech poprvé objeví exkluzivně u blížící se dvojky Doctora Strange. První reakce pak mluví o tom, že by nás měl čekat zcela nový vodní svět s řadou úchvatných záběrů, nových potvůrek z Pandory a zatraceně lákavými střípky akce. Producent série Jon Landau pak prozradil, že všechna chystaná avataří pokračování se budou soustředit na Sullyho rodinu a každé bude mít vlastní uzavřený příběh, jenž však bude dohromady dávat epickou propojenou ságu. Jo, těšíme se opravdu hodně.

 

Ano, takhle vypadá oficiální logo filmu v celé své kráse. A pokud se necítíte dostatečně nalákáni, s tím, že prvního Avatara dávno odvál čas, vězte, že Cameron na září ohlásil poctivý kino re-release jedničky, tak aby se vám prosincový sequel mohl hezky spojit s originálem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace