Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile 10 přišlo o režiséra, Justin Lin projekt opustil


ikona
Mr. Hlad
fast xjustin linrychle a zběsilevin diesel
Desáté Rychle a zběsile potřebuje nového režiséra 

Série Rychle a zběsile stála vždycky na dvou pilířích. Jedním byla akce, druhým rodina. Víceméně to znamená, že po tom, co Vin Diesel znovu zachránil svět, zavzpomínal na Paula Walkera a všichni hrdinové si udělali grilovačku a povídali si o tom, jak je důležité táhnout za jeden provaz. Dokud to zůstávalo ve filmu, budiž. Jenže Dieselovi to trochu přerostlo přes hlavu, a tak se jeho bizarní prohlášení o rodině a bratrství začaly objevovat i na sociálních sítích a začalo to působit lehce trapně. Hlavně vzhledem k faktu, jak se pořád opíral o odkaz zesnulého Walkera a zároveň se šířily informace o tom, jak jako producent kecá všem do práce tak moc, až to lidi jako je Dwayne Johnson přestalo bavit a sérii opustili. No a není sám. 

Desáté Rychle a zběsile se musí obejít i bez režiséra Justina Lina. Lin pomohl tuhle značku nakopnout a po mizerné trojce ji restartoval s Dieselm ve čtvrtém díle, režíroval i pětku a šestku a vrátil se v nedávné devítce. Desítku ale nenatočí a je to pro Diesela trochu ztráta, protože už byl určitě natěšený, jak bude závěrečný film série propagovat jako tu nejvíc „family“ záležitost, jakou si kdo dovede představit. Bez Johnsona by to šlo. Bez Lina už to neukecá. 

Režisér sice vypustil do médií prohlášení o tom, jak si cení podpory studia a jak bylo těžké rozhodnout se Fast X opustit a tak vůbec, ale údajně za jeho odchodem můžou kreativní neshody. Asi byly dost velké, protože z jeho návratu k sérii u devítky se udělala docela velká událost. V každém případě u desítky zůstává jako jeden ze scenáristů a producent. Točit se začalo nedávno a zatím vzniklo jen pár záběrů od druhého štábu, takže premiéra příští rok v květnu by ohrožena být neměla a náhradní režisér se teď usilovně hledá. A asi nebude problém ho najít. Mít na kontě film, ze kterého se pravděpodobně vyklube megahit, bude určitě pro spoustu lidí lákavé. 

Připomeňte si MovieZone Live Speciál o Rychle a zběsile: 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace