Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Johna Wicka chystá další akční řežbu


ikona
Spooner
Derek Kolstadjohn wicknikdosegastreets of rage
Byl u comebacku Keanu Reevese i akční proměny Boba Odenkirka. A nyní chystá adaptaci klasické videohry. 

John Wick a Nikdo, úspěšné snímky, které mají mnoho společného. Jedná se o jedny z největších akčních nářezů posledních let, které nám přinesly zajímavá režijní jména a má je pod dohledem podobný produkční tým. A v neposlední řadě také stejný scenárista Derek Kolstad. Pravda, Wick či nenápadný borec s tváří Boba Odenkirka stojí zejména na výtečné akci či parádní choreografii, právě Kolstad nám však tyto dva cool charaktery stylově přichystal, wickovskou franšízu poctivě nastartoval, v žánrových kruzích se už solidně etabloval a jeho jméno už může být slušnou nadějí pro nabušenou řezničinu. A nyní si vzal na starost další nadějnou bitkařinu, tentokrát z videoherního prostředí.

Kolstad se totiž pokusí přivést na plátno herní klasiku Streets of Rage, tradiční bojovou arkádovku, která se ani po několika dekádách nevzdala svého typického 2D stylu. Příběh se pak bude točit kolem bývalých policistů, kteří se rozhodli zatočit ve svém městě se zločineckými organizacemi. A často jim k tomu stačí jejich pěsti či kopačka. Zkrátka béčkový materiál jak dělaný právě pro Kolstada. Stejně jako úspěšný Ježek Sonic, i tato herní značka pochází od SEGY a vezme si ji nepřekvapivě na paškál ten samý producentský tým. Připíšou si další videoherní hit? Pokud se jim ke Kolstadovi podaří nalézt podobného šikulu i na režijní židličku, je to dost dobře možné.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace