Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování animovaného Spider-Mana se znovu odkládá


ikona
do_Od
odkladypremiérySonySpider-Man: Across The Spider-VerseSpider-Man: Paralelní světy
Sony přeházelo několik premiér a odložilo očekávané pokračování oscarového Spider-Man: Paralelní světy. 

Jo, čtete správně. Sony opět míchá s daty premiér svých nadcházejících snímků, a mimo jiné tak oznámilo taky odklad očekávaného sequelu ke Spider-Man: Paralelní světy z letošního podzimu na příští léto. Konkrétně bychom se tak návratu Milese Moralese a Gwen Stacy měli dočkat 2. června 2023. A já se začínám trochu bát.

Je to sice iracionální strach, protože odklad obou částí animáku Spider-Man: Across the Spider-Verse (z oficiálních názvů zmizelo Part One a Part Two, přesto se nadále počítá s dvěma filmy, přičemž dvojka byla odsunuta na 29. březen 2024) alespoň dá tvůrcům více času si se snímky pohrát a udělat z nich snad alespoň důstojné sequely k jednomu z nejlepších filmů za poslední dekádu. Přesto mám z takových novinek špatný pocit, zejména, když se objevují v jedné tiskové zprávě s oznámeními jako to následující.

Sony totiž zároveň stanovilo datum premiéry pro Madame Web. Další hraný pavoučí spin-off, tentokrát o slepé hrdince, co má schopnosti podobné Profesorovi X, s Dakotou Johnson a Sydney Sweeney v hlavních rolích, především ale od scenáristů Morbia nebo Posledního lovce čarodejnic, totiž dorazí jenom o měsíc později co první část vyhlíženého animáku – přesněji řečeno 7. července 2023. A to předtím máme dostat v lednu ještě Kravena. To zase bude veselo.

Každopádně letos v listopadu nás Sony přece jen poctí nějakým animákem, a to muzikálovým Lyle, Lyle, Crocodile s Javierem Bardemem v hlavní roli. Těžko říct, jestli se tvůrci Záměny či Pařby o Vánocích tentokrát vytáhli alespoň s průměrnou komedií. O něco zajímavěji už zní válečné drama Devotion podle stejnojmenného knižního bestselleru, jenž dorazí v omezeném množství do kin 14. října. No a konečně ta nejlepší zpráva – třetí Equalizer s Denzelem Washingtonem k nám zamíří už příští září. Aspoň že nějaká hvězda nezapomíná na své fanoušky a dává jim to, co chtějí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace