Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock plánuje adaptaci herního hitu


ikona
Spooner
amazondwayne johnsonit takes tworock
Dwayne Johnson a Amazon budou zachraňovat manželství. 

Hollywood začal po komerčních úspěších Ježka Sonica a Uncharted či seriálových želízek typu Arcane videoherním adaptacím zase o něco více věřit, a tak tamní producenti dávají šanci jedné známé značce za druhou. Je to ostatně jen pár dní od zprávy, že se Jason Momoa objeví ve filmovém Minecraftu a už se nám do světa videoher žene další oblíbený drsňák The Rock. Dwayne Johnson už před několika týdny naznačil, že pracuje na adaptaci velmi populární značky. A nyní už zřejmě prozradil, jakou měl na mysli. Pokud jste ho ovšem čekali ve filmovém Call of Duty či God of War, asi budete mírně překvapeni.

Rock totiž se svou producentskou společnosti Seven Bucks Productions a Amazonem chystá hranou verzi loňského hitu It Takes Two, který si na prestižních The Game Awards odnesl dokonce hlavní cenu za hru roku. Kooperativní kousek pak vypráví o manželském páru, který hodlá svou krizi vyřešit rozvodem. Kvůli kouzlu a jejich nešťastné dceři je ovšem jejich mysl přenesena do těla dvou panenek. A pokud se chtějí vrátit do svých lidských těl, musí se spolu naučit znovu spolupracovat a vydat se na hodně dobrodružnou cestu. Zkrátka námět, který by mohl ve filmové podobě docela hezky fungovat. 

Johnson pak hodlá vsadit na aktuálně prověřenou kartu. Scénář totiž sepíše dvojice Pat Casey a Josh Miller, která je podepsána i pod úspěšným Ježkem Sonicem a vystihnout ducha herní předlohy jim evidentně nedělá velký problém. Zatím není jasné, zda se hollywoodská hvězda ujme pouze produkce, nebo si ve snímku i zahraje. Vůbec by nás ovšem jeho herecká účast nepřekvapila vzhledem k tomu, že se ve snímcích produkované jeho společností velmi často objevuje. Myslíte si, že si Rock vybral ten správní herní fenomém?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace