Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #661 o Jurském světu a Době ledové


ikona
do_Od
BatmanDoba ledováJosh BrolinJurský svět: NadvládaLEGOMichelle YeohStar Warsvíkendový výplach
Jak dopadl příběh veverčáka Scrata, co dělá ve volném čase David Lynch a jak na svoji kariéru vzpomíná herečka Michelle Yeoh?  

Velikonoční výplach

Charita týdne

David Lynch nakonec neodhalí svůj nový film na festivalu v Cannes, jak se minulý týden chvíli tvrdilo, to ale neznamená, že se kultovní režisér fláká. Naopak. Skrze svoji nadaci totiž přispěje 500 milionů dolarů na nový program zaměřený na výuku podpory duševního zdraví pro studenty vysokých škol, kteří by se následně měli stát experty v šíření míru a klidu. Zní to celkem bláhově, ale vlastně tím u mě tvůrce, jehož filmová tvorba mě naprosto míjí a dokonce někdy i trochu uráží, dost stoupnul.

Rozlučka týdne

Blue Sky Studios, autoři animáků Doba ledová, končí. Ještě před tím se ale rozhodli natočit krátkou rozlučku s veverčákem Scratem. Podařilo se mu nakonec dostat svůj oříšek?

Featurette týdne

Ještě pořád se netěšíte na největší letní blockbuster roku? Tak třeba na vás zabere nostalgie z nového jurského featurettu s hvězdami filmu vzpomínajícími na původní dílo Stevena Spielberga. Pustil jsem si po něm znova trailer a jo, fakt už se nemůžu dočkat.

 

Batman týdne

Kdysi dávno to chvíli vypadalo, že by si dalšího Batmana mohl zahrát Josh Brolin. Tehdy jsem víc fandil ostatním hercům, dneska bych za to dal cokoliv. Na svoji šanci čerstvě zavzpomínal i samotný Brolin, který prozradil, že by jeho verze byla ještě starší než ta Affleckova, ještě mrzutější. Zack Snyder se tehdy ale rozhodl jinak, herec nicméně doufá, že na sebe jednoho dne ještě kápi nasadí. A to klidně i v 80! Tak snad jednou dojde na tu hranou verzi Batman Beyond. Jinak tady máte Brolina v Hot Ones.

Recap týdne

Tak jo, asi je na čase dohnat čtvrtou a pátou řadu Volejte Saulovi, z čerstvě vydaného recapu před premiérou poslední šesté série totiž ty Breaking Bad vibes čiší až moc na to, abych to nadále ignoroval. Plus bychom se měli dočkat i dvou obřích cameí, takže pro fandy Heisenberga (pár let jsem ho nosil na klíčích) to nejspíš začalo být povinností. Jo, a pochopitelně bacha na spoilery.

 

Klip týdne

Imagine Dragons poslali do světa nový klip ke skladbě Bones a... taky vám to něco náramně připomíná? K dokonalosti chybí snad jen blondýna v růžových minišatech s roztaženýma nohama. Ale tak možná jsem jen moc náročnej.

LEGO animáky týdne

Zariskuju a řeknu, že na MovieZone nikdy nikdo nenapíše článek "10 nejlepších LEGO animáků, které byste měli vidět předtím, než umřete", a pokud jo, bude to dotyčného poslední článek předtím, než ho Cival pošle do věčných lovišť (a taky do pr*ele). V takovém případě se asi nic nestane, když sem teď linknu článek od Collideru s výběrem nejlepších Star Wars LEGO animáků, které by lidé měli vidět předtím, než si zahrají novou LEGO adventuru The Skywalker Legacy. Hej, třeba to něčí ratolesti ocení.

Herní trailer týdne

Ať už jste World of Warcraft někdy hráli, dodnes hrajete, nebo jste o něm třeba jenom slyšeli, následující trailer k esportovému klání od ani ne zaměstnance Blizzardu, ale pouhého člena komunity a nadšence do videotvorby IKedita je hrozný nářez. V úterý mimochodem dojde na oznámení nového datadisku a tudíž pro změnu nový profesionální cinematic. Těší se ještě někdo?

 

Ohlédnutí se týdne

Michelle Yeoh si za ty roky v Hollywoodu vybudovala úctyhodnou kariérou plnou ikonických rolí. K její smůle se však toho největší uznání dočkala až teď krátce před svými šedesátými narozinami díky megachválenému snímku Everything Everywhere All at Once. Tak snad to povede ještě k pár dalším takovým projektům, poněvadž šikovná herečka by si ty velké příležitosti určitě zasloužila. Jak se nyní ohlíží za zbylými filmy na svém kontě se teď můžete mrknout níže.

Duel týdne

Mr. Hlad se minule ptal, jaký spin-off Harryho Pottera byste si přáli v budoucnu vidět. A bylo vidět, že série Fantastická zvířata vás otrávila natolik, že někteří by už nad kouzelnickou ságou nejradši bouchli dveřmi. Ostatní nápady můžete omrknout zde.

Dnešní duelová otázka mi dala trochu zabrat. Tohle je 661. výplach, na co se vás furt máme ptát?! Každopádně pak jsem si vzpomněl, že Seveřan byl dost možná nejlepší role Alexandera Skarsgårda, a napadlo mě, že by bylo zajímavé zjistit od čtenářů jejich Skarsgårdovské preference. Otázka tak zní, kterého z rodinného klanu Skarsgårdů máte nejradši a proč. Jméno vašeho preferovaného Skarsgårda napište do předmětu, v textu se pak rozepište.

Dík a za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace