Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #660 o Moon Knightovi a Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
batmanjessica albamichael baymoon knightpete davidsonsnlvíkendový výplach
Co vyrábí fandové Batmana, když se nudí? Jaké filmy má rád Pete Davidson? A co jste možná přehlédli na Moon Knightovi?  

Lahůdkový výplach

Režisér týdne
Cary Fukunaga uzavřel éru Daniela Craiga jako Jamese Bonda a… vyrazil na Ukrajinu. Pokouší se tu zaznamenávat hrůzy války, boj Ukrajinců proti ruským agresorům i to, jak se změnily životy obyčejných lidí. Vzhledem k tomu, že Fukunaga natočil i drsnou Bestii bez vlasti, není moc velké překvapení, že tohle téma je pro něj blízké a osobní. A že o něm umí vyprávět

Animovaný trailer týdne
Nový Batman je trochu jiný než ty starší a temná tvář mu dost sluší. To ale neznamená, že nejde předělat jeho trailer do animáku. A že to nebude vypadat dobře. 

Konzole týdne
Doby, kdy byla Jessica Alba superhvězda, jsou pryč. Ale o práci postaráno má, to zase jo. A minimálně při reklamách na Nintendo Switch to vypadá, že si to užívá a že je pořád stejně roztomilá jako zamlada. 

Podcast týdne
O podcastovém projektu Batman Unburied už jsme psali. Napsal ho scenárista Batman začíná David S. Goyer, Batmana mluví Winston Duke a údajně by mělo jít o hodně temnou a drsnou detektivku ve stylu Mindhunter. Premiéra bude 3. května, ale upoutávku si můžete pustit už teď

Režisér týdne
Michael Bay už do našich kin svou novinku Ambulance poslal, do Ameriky se chystá tenhle víkend. A tak je čas trošku propagovat. A třeba i jen tím, že bude dvacet minut o svých oblíbených filmech. 

Song týdne
Pete Davidson má podobný problém jako třeba Cival. Nezvládá dlouhé filmy. Na rozdíl od Civala o tom ale natočil příspěvek do Saturday Night Live. 

Moon Knight týdne
OK, tady budu trošku vařit z vody, protože na Moon Knighta nekoukám. Tak nějak jsem ale pochopil, že hlavní hrdina má malinko problém v tom, že má několik osobností, přičemž jedna je superhrdinská. Jenže těch osobností je podle všeho víc, než se na první pohled zdá

Legenda týdne
4. dubna uběhlo devět let od smrti Rogera Eberta, dost možná nejslavnějšího filmového kritika všech dob, jehož jméno určitě slyšel každý, kdo filmový svět sleduje trochu víc do hloubky. Pokud se s ním však chcete seznámit trochu víc, máte možnost.

Signál týdne
Co uděláte, když jste alespoň trošku šikovní, máte rádi Batmana a máte hodně času a peněz? Co asi. Postavíte si ze světlometu funkční batsignál. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jestli i po letech koukáte na seriálové Živé mrtvé nebo na nějaký jejich spin-off. Pár věrných seriál pořád má, ale spousta lidí už to s ním dávno vzdala. Holt je to fakt dlouhé a kvalita proměnlivá. 

Dnes se vzhledem k premiéře třetích Fantastických zvířat zeptáme, jaký spin-off ze světa Harryho Pottera by podle vás měl Hollywood natočit. Pusťte představivost ze řetězu. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace