Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #659 o Moon Knightovi a Živých mrtvých


ikona
do_Od
jimmy fallonjimmy kimmelmoon knightoscar isaacrozhovorysnlvíkendový výplachživí mrtví
Na co je pyšný David Duchovny, s jakým prankem přišel Hollywood, a kdo oslavil poslední klapku na seriálu Živí mrtví? 

Post-aprílový výplach

Dříči týdne

Tohle berte s nadsázkou, nicméně víte, kteří dva herci ze Strážců Galaxie ještě ani jednou nebyli v průběhu tří filmů na place? Jo, čtete správně. James Gunn potvrdil, že ani Vin Diesel, ani Bradley Cooper se doteď nepodívali na plac. Jejich motion-capture totiž většinou zvládnou kaskadéři nebo brácha Gunna, a oni pak jen během post-produkce dodají dabing. To samé pak platí i v případě čtvrtého Thora, ve kterém se Rocket s Grootem taky mají objevit. Tomu se říká práce!

Kariéra týdne

David Duchovny se čerstvě objevil v nové komedii od Netflixu Bublina od Judda Apatowa a to znamená jediné, Vanity Fair využílo příležitosti a sedlo si s legendárním hercem nad jeho kariérou.

Dokument týdne

Máte rádi dokumenty o přírodě? A máte rádi Obamu? Tak teď díky Netflixu dostanete šanci mít rádi obojí naráz, protože už za pár dní dorazí na streamovací službu nová série Our Great National Parks, a já se na tenhle výlet fakt těším.

 

Apríl týdne

Nevím, jak probíhal apríl u vás, mně se ale povedlo nachytat nemalé množství lidí na zprávu, že se druhý Avatar odkládá. A to jsem v ní psal o cizích planetách a pandorské vládě. Každopádně v Americe se o zábavu postarali talk-show moderátoři Jimmy Kimmel a Jimmy Fallon, kteří na apríla překvapili své fanoušky tak, že si vyměnili místa ve svých pořadech. A prý to bylo docela fajn.

Song týdne

Civalova nová hymna aneb taky vás štve nejnovější filmový trend, kdy každý druhý film má přes dvě hodiny? Zjevně jste sami.

Rozhovor týdne

Proč vzal Oscar Isaac roli Moon Knighta? Jak se správně vysvětluje jméno Kevin Feige? A co to je v seriálu za přízvuk? Tak pokud vás zajímají odpovědi na všechny tyto a ještě kupu dalších otázek, jednoznačně si pusťte rozhovor s hvězdou nové marvelovky, která - pokud jste ji ještě neviděli - není vůbec marná.

Závěr seriálu týdne

Těžko tomu uvěřit, ale seriál Živí mrtví po nějakých dvanácti letech konečně míří do svého finiše. Na seriálu nedávno padla poslední klapka, a herec Norman Reedus při té příležitosti sdílel menší video na svůj Instagram. Každopádně stanice AMC už má rozjetých několik spin-offů a chystá i nějaké filmy, takže nebojte, o zombie akci nebude nouze ani v následujících letech.

Pitch Meeting týdne

Will Smith je teď v kurzu, a tak téhle příležitosti logicky využil i týpek vytvářející oblíbenou sérii Pitch Meetings. Tentokrát si posvítil na film Hancock, který si pamatuju jako docela zábavný atypický superhrdinský kousek, jak je ale vidno, už jsem dlouho neviděl.

Druhý rozhovor týdne

Karen Gillan natočila pro Wired tradiční rozhovor, kdy odpovídá na nejčastěji pokládané otázky na Googlu, co vás ale překvapí nejvíc, je přízvuk, s jakým to dělá. Nebo jste snad věděli, že se Karen narodila ve SKOTSKU?!

Duel týdne 

Minule se vás kolega Mr. Hlad ptal, jestli ještě máte rádi Michaela Baye. Po zběžném projetí mi to přišlo půl na půl (což dává naprostý smysl), jestli si to ale chcete přepočítat, můžete tady

Dnes se podíváme na zombíky. Zajímalo by mě, kdo z vás ještě sleduje seriál The Walking Dead nebo kterýkoli ze současných spin-offů, a kdo to podobně jako já a většina z mé bubliny zabalil po nějakých 4-5 řadách. Do předmětu pište ANO, sleduji nebo NE, nesleduji, v textu se pak rozepište.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace