Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s třetím Tronem?


ikona
Spooner
disneygarth davisjared letotron
Další sliby, nebo se konečně začíná něco dít? 

Už je to takový malý nekonečný příběh. Tron: Legacy si sice před lety získal díky vizuálu Josepha Kosinkiho hodně fanoušků, do kin však pokračování kultovní sci-fi moc diváků nenalákalo. I přesto se o třetím Tronovi jednou za čas mluví. Jenže všechny řeči a sliby dlouhá léta nikam nevedly. A když už to vypadalo, že je značka u Disneyho definitivně mrtvá, před pár lety se začaly věci malinko posouvat dopředu. Studio začalo na dalším sequelu potichu pracovat a před dvěma lety byl na pozici režiséra potvrzen tvůrce Máří Magdalény a oceňovaného dramatu Lion Garth Davis. A na palubu projektu dorazil i Jared Leto, jenž by se měl ujmout hlavní role. Jenže i přes tato oznámení nedostal snímek oficiálně zelenou a od té doby bylo okolo něj, jak jinak, zase ticho. Je tedy u Trona něco nového?

No, podle oznámení Jareda Leta těžko říct. Známý herec si momentálně dopřává marketingové kolečko kvůli Morbiovi a během jednoho z rozhovorů došlo právě i na Trona. Projekt pak podle Letova vyjádření rozhodně není mrtvý, práce na něm stále trvají, stejně jako intenzivní diskuze s kravaťáky od Disneyho. Třetí Tron je prý čím dál blíž a nějaké to oficiální oznámení možná dostaneme velmi brzy. A nebo taky ne. Přeci jen se mohlo jednat o klasické PR řečičky, které se Letovi momentálně kvůli upíří komiksárně hodí. Jak se však zdá, tak šance na tento sci-fi návrat stále žijí. Tak se necháme překvapit, zda herec s řečmi o brzkých informacích opravdu nekecá, nebo se tu za pár let sejdeme u dalšího podobného článku s dalšími sliby o tom, že trojka opravdu někdy vznikne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace