Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá bitka Godzilly s Kongem dostala zelenou


ikona
Spooner
Adam Wingardgodzillagodzilla vs. kongking kongwarner bros.
Druhé kolo zápasu obřích příšer pomalu míří před kamery. 

Co si budeme povídat, setkání dvou slavných monster ve snímku Godzilla vs. Kong nepatřilo mezi nejpovedenější blockbustery loňského roku. Na druhou stranu, když si zrovna nepovídaly nudné lidské postavy a opičák s přerostlou ještěrkou se pustili do akce, byla z toho docela efektivní podívaná splňující parametry tupé popcornové zábavy. A hlavně byla v kinech v těžkých covidových časech poměrně dost úspěšná. Když si z kin ve složitém období a se souběžnou premiérou na HBO Max odnesete necelou půl miliardu, tak se to prostě sakra počítá. A tzv. MonsterVerse, jenž měl po druhé Godzille hodně namále, je na čas zachráněn. O dalších kouscích i případném sequelu se tedy začalo spekulovat poměrně rychle. A nyní už je jasno, že minimálně dalšího střetu megamonster se opravdu dočkáme.

Sequel filmu Godzilla vs. Kong dostal podle všeho u Warnerů zelenou a natáčet by se mělo začít ještě tento rok. A studio hodlá spoléhat na prověřené lokace. Stejně jako v případě minulého monster duelu či sólovky Konga s podtitulem Ostrov lebek, i tentokrát se bude natáčet v Austrálii, což už potvrdily tamní úřady. Zatím ovšem není jasné, kdo se posadí za kameru, ani o čem pokračování vůbec bude. Hlavním kandidátem se zdá být režisér jedničky Adam Wingard, jelikož on i Warneři loni oznámili touhu pokračovat ve spolupráci. 

Režisér pak už dříve oznámil, že by se chtěl v ději více zaměřit na dříve nakousnutý svět uvnitř Země plný všelijakých potvor, jenž podle něj skrývá velký potenciál. Dále se pak mluvilo také o případném snímku Son of Kong a je klidně možné, že tvůrci nakonec zkombinují oba nápady nějak dohromady. Na druhou stranu Wingard má poměrně nabitý diář, pracuje na filmových Thundercats či pokračování akčňáku Tváří v tvář. Je tedy otázkou, zda bude mít na návrat k přerostlým potvorám vůbec čas. Těšíte se na dvojku, nebo vám jedna bitka mezi Godzillou a Kongem bohatě stačila?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace