Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Deadpool našel režiséra


ikona
Spooner
deadpoolmarvelryan reynoldsshawn levy
Návrat hláškujícího hrdiny Ryana Reynoldse se konečně hýbe kupředu. 

Od premiéry druhého Deadpoola letos uběhnou čtyři roky a dalo by se říct, že na další krvavé dobrodružství ukecaného Wadea Wilsona už čekáme poměrně dlouho. Je ale vlastně pochopitelné proč. Poté, co Disney koupil studio Fox totiž museli Kevin Feige a spol. vymyslet, jak marvelácké postavy v čele s X-Meny a právě Deadpoolem zakomponovat do MCU. Že se ale třetího Deadpoola s hláškami Ryana Reynoldse dočkáme, bylo vzhledem ke kasovnímu úspěchu značky jasné. Nyní už se však projekt konečně posouvá dopředu a ulovil nového režiséra. A už teď je jasné, že tohle jméno bude budit hodně velké rozpaky.

Režisérem Deadpoola se totiž po Timu Millerovi a Davidu Leitchovi podle všeho stává Shawn Levy. Ano, ten Shawn Levy, který byl řadu let považován za symbol hollywoodské průměrnosti, nenápaditosti a na jeho filmy se vlastně nikdo moc netěšil. V posledních letech se mu však přeci jen daří poměrně lépe. Ze Stranger Things se i pod jeho dohledem stal seriálový fenomén a loňský Free Guy byl sympatickým popcornovým překvapením. Zda úspěšnou štafetu prodloužil i čerstvým Projektem Adam, si řekneme už brzy. 

Levy je však momentálně na úspěšném koni, s Reynoldsem si evidentně hodně sedli a na to u Disneyho i Marvelu slyší. Otázkou zůstává, jestli dokáže Levy doručit tak drzou, divokou a nekompromisní komiksárnu, jakou byly předchozí díly. A zda dokáže dodat i parádní akci a poctivé eRko, jež nám ještě loni Kevin Feige sliboval. Shawn Levy asi zkrátka není volbou, která by fandy znetvořeného hrdiny napadla jako první. Musíme tedy doufat, že Feige a spol. si Deadpoola, kterého navíc nakonec opět sepíší Rhett Reese a Paul Wernick, co nejvíc pohlídají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace