Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kultovní Vrána se vrátí


ikona
Spooner
comicsthe crowvrána
Dočká se kultovka z 90. let konečně dlouho propíraného návratu. 

Jsou projekty, o nichž se v hollywoodských kuloárech mluví už tak dlouho, až už lidé pomalu přestanou věřit, že někdy vzniknou. A reboot kultovní Vrány už je v podstatě jedním z nich. Nová verze slavného snímku Alexe Proyase, při jehož natáčení tragicky zemřel Brandon Lee, už se chystá několik let a na projektu si vylámala zuby řada tvůrců. Okolo režie kroužil mezi spousty jmény např. Rob Zombie a v případě představitelů známé role se mluvilo třeba o Bradley Cooperovi, Ryanu Goslingovi, Channingu Tatumovi, Nicholasu Houltouvi nebo Jamesi McAvoyovi. Všechny pokusy sice skončily nezdarem, to ale hollywoodské kravaťáky evidentně neodrazuje.

Na rebootu Vrány se tedy opět naplno pracuje a tentokrát je podle producenta Edwarda R. Pressmana vše na té nejlepší cestě. Práce na scénáři běží podle něj běží naplno a brzy bychom se měli dočkat už finálního jména režiséra i hlavní role. No, budeme mu to samozřejmě věřit. Příběh Erica Dravena, jenž se po smrti sebe a své životní lásky vrátí ze záhrobí, aby se brutálně pomstil, se tak snad konečně dočká nového hávu. A na internetu už se samozřejmě naplno rozjíždí „zaručené“ spekulace o tom, kdo by se měl ikonické role zhostit. A drby samozřejmě zmiňují herce, který je momentálně díky Batmanovi nejvíc v kurzu, Roberta Pattinsona. Tak uvidíme, zda se komiks z pera Jamese O´Barra do kin opravdu vrátí.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace