Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Logana a nového Indiana Jonese oživí hollywoodskou legendu


ikona
Spooner
buster keatonindiana jones 5james mangold
Oblíbený režisér se vrhá do němé éry Hollywoodu. 

Bývaly časy, kdy to bylo s kvalitou filmů Jamese Mangolda trochu na houpačce a přichystal si pro nás i pár spíše průměrnějších kousků, v posledních letech je ovšem v zatraceně dobré formě. Jeho Wolverineova rozlučka v Loganovi patří mezi nejlepší komiksovky minulé dekády, skvělé Le Mans ´66 bylo splněným snem pro všechny automobilové fandy a všichni doufáme, že velkou pecku a důstojné rozloučení s ikonickou postavou nám naservíruje i v nedávno dotočeném Indianu Jonesovi 5. I když ale bude Mangold nyní trávit s Indym hodně času ve střižně, už si stačil vybrat svůj další ambiciózní projekt. A tentokrát s ním nejspíš bude chtít mířit i na Oscary.

Natočí totiž životopisný snímek o jedné z prvních opravdových legend Hollywoodu, Busteru Keatonovi. Ikona němého filmu, komik a filmový průkopník, který proslul nejen klasikami jako Frigo na mašině, ale také svými kaskadérskými kousky, jimiž posouval filmařské hranice, si pak o současné filmové zpracování vyloženě říká. Jeho život byl totiž nejen plný filmových vrcholů, ale také pádů. Snímek pak bude vycházet z knihy Buster Keaton: Cut to the Chase od Marion Meade. Mangold, který má na kontě i Walk The Line o Johnny Cashovi, se pak zdá pro látku ideálním kandidátem. Tak snad se u tohoto životopisu udrží Mangold v té nejlepší formě. Koho byste v roli filmové legendy nejradši viděli?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace