Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Madonnu?


ikona
Spooner
Florence PughJulie Garnermadonna
Kdo si zahraje Madonnu ve filmu režírovaném Madonnou? 

Hudební biografie jsou díky Bohemian Rhapsody či Rocketmanovi v kurzu, letos dorazí Elvis od Baze Luhrmanna a chystá se i film o Michaelu Jacksonovi. A kromě krále popu se podívá do kin samozřejmě i královna tohoto hudebního žánru. Ano, svého celovečeráku se dočká také Madonna. A aby měla slavná zpěvačka svůj životopis, v němž by správně neměla být nouze o kontroverzi, plně pod kontrolou, tak si celý film sama zrežíruje a společně s Diablo Cody sepisuje scénář. Jo, tenhle kousek může opravdu dopadnout všelijak, i přesto jde o dosti sledovanou biografii a o roli hudební legendy je samozřejmě docela rvačka.

Castingové kolečko už je totiž několik měsíců v plném proudu a aktuálně se zúžilo na několik posledních zájemkyň. Tou nejznámější z nich je vycházející hvězda Florence Pugh z Black Widow či Malých žen, má ovšem docela silnou konkurenci ze seriálového rybníčku. O roli Madonny bojuje také Julie Garner z oceňovaného dramatu Ozark, Alexa Demie z teen hitu Euforie, Odessa Young z minisérie The Stand a Emma Laird z sheridanovky Mayor of Kingstown. Samotný casting je pak podle zákulisních informací pořádně vysilující a skládá až z 11hodinové dřiny plné tančení se špičkovými choreografy či zpívání se samotnou Madonnou. Jakou z hereček byste v roli popové ikony nejraději viděli vy?

Mimochodem, takhle bude vypadat Madonna v podání Evan Rachel Wood v novém životopisu Weird Ala Yankovice po boku Daniela Radcliffa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace