Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Manův záporák Kraven nabírá obsazení


ikona
Spooner
kravensonyspider-man
Do kin míří další Spider-Manův protivník. Kdo všechno se v nové komiksárně objeví? 

V Sony jsou nyní díky Spider-Manovi opravdu na koni. Jeho třetí díl a blbnutí s multiverzy zbořil kina a ukázal, že i v době covidové může vzniknout megahit atakující v kinech téměř 2 miliardy dolarů. Dvojka Venoma pak ukázala, že se v kinech může odděleně dařit i Spideyho záporákům a studio doufá, že upíří Morbius to za pár týdnů potvrdí. Už tedy naplno makají na další sólovce. Snímek Kraven The Huntera, bude pojednávat o nejlepším lovci na světě v podání Aarona Taylor-Johnsona z Kick-Asse, jenž se v komiksech rozhodne ulovit právě i pavoučího hrdinu. Ve své sólovce ale bude řešit podle všeho hlavně rodinné trampoty. A jelikož má novinka režírovaná talentovaným J.C. Chandorem (Den před krizíl, Trojí hranice) dorazit do kin už příští leden, obsazení se nám v posledních dnech sympaticky plní. A vítá další povědomé komiksové postavy.

Ve filmu se totiž objeví další slavný Spider-Manův záporák, z komiksů dokonce jeden z těch nejstarších, Chameleon, jenž se dokáže proměnit doslova v každého. Jedná se totiž o Kravenova nevlastního bratra a je dost možné, že právě on zde bude jeho hlavním protivníkem. Této role se pak zhostí Fred Hechinger ze seriálového hitu Bílý lotos či aktuálně běžící minisérie Pam & Tommy. Dojde ale i na romantiku. Kravenovu velkou lásku, ale zároveň i nebezpečnou vodooo kněžku Calypso, si totiž zahraje talentovaná Ariana DeBose, která aktuálně sbírá jednu cenu za druhou za svůj výkon v novém West Side Story a je nominovaná také na Oscara. Tak uvidíme, jestli se dokáže prosadit i bez tanečků a zpívání. Už nějaký čas se pak ví, že se ve filmu objeví také Russell Crowe. Žádné velké jméno, které by nahnalo lidi do kina, se sice nekoná, třeba komiksový lovec přeci jen zaboduje.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace