Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert Downey Jr. bude drsným kriminálníkem


ikona
Spooner
amazonparkerrobert downey jr.shane black
Hollywoodská hvězda se snaží vymanit ze slávy Iron Mana. A vybrala si proto hodně zajímavou látku.  

Miláček davů Robert Downey Jr. se po Avengers: Endgame docela flákal, a i když pověsil kostým Iron Mana na hřebík, úplně se nesnažil ze své nejslavnější role pro diváky vymanit. A o propadáku Dolittle nejspíš dělá, že neexistuje. V následujících letech se ovšem Downey před kameru vrátí v plné a síle a pokud pomineme třetího Sherlocka, možná ho začneme vídat i v trochu jiných hereckých polohách. Objeví se v atomové novince Christophera Nolana Oppenheimer, v komedii All-Star Weekend od Jamieho Foxxe a nyní se zdá, že si troufne na dost velkého drsňáka.

Objeví se totiž v kůži populární knižní postavy Parkera z pera Donalda E. Westlakea, jedná se o drsného kriminálníka, podfukáře a antihrdinu, který se rád mstí a rozhodně se nevyplatí si to u něj rozházet. Ve filmu se pak tato postava rozhodně neobjeví poprvé. Celovečerního zpracování se oblíbené knihy dočkaly už několikrát, např. v kriminálce Bez okolků s Lee Marvinem, Parkerovi v podání Jasona Stathama a v neposlední řadě i ve skvělé Odplatě s Melem Gibsonem. Downey tedy bude mít co dělat, aby se těmto drsńákům vyrovnal. Spojí své síly ovšem s prověřeným a velice slibným parťákem. 

Režie se totiž podle všeho ujme Shane Black, s nímž herec natočil už třetího Iron Mana a parádní Kiss Kiss Bang Bang. Téhle dvojici to zkrátka nádherně funguje a Black potřebuje po failu Predátor: Evoluce napravit reputaci. A tahle látka by pro oblíbeného tvůrce s citem na hlášky mohla být naprosto ideální. Zatím není jisté, jakou z 24 potenciálních předloh s Parkerem Black pro streamovací Amazon zadaptuje, ani zda se vydá drsnější, či naopak komediálnější cestou. S touhle dvojicí jsem ale zvědaví asi v obou případech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace