Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jakého záporáka uvidíme v druhém Batmanovi?


ikona
Spooner
batmandcmatt reevesrobert pattinson
Batman s Robertem Pattinsonem ještě nedorazil do kin a režisér Matt Reeves už přemýšlí nad jeho dalším protivníkem. 

Warneři berou kampaň na nového Batmana zatraceně poctivě a bombardují nás spoty i dalšími materiály o sto šest. A hlavně zatraceně efektně budují auru toho, že nás čeká přinejmenším nejlepší komiksový film roku, jenž bude v kinech atakovat hranici miliardy dolarů. A dá se očekávat, že to bude právě Bruce Wayne v podání Roberta Pattinsona, který by mohl kinařům doručit první letošní megahit. Není se proto čemu divit, že už se pomalu začíná mluvit o potenciální dvojce a o tom, jaké plány by měl Matt Reeves s Batmanem do budoucna.

V rozhovoru pro web Collider pak samozřejmě nepřekvapil, když řekl, že by se pokračovalo v nastaveném kriminálním noir stylu a ve snaze servírovat nám co nejvíce realistické pojetí. To se týká samozřejmé i záporáků, v jejichž vyobrazení by se chtěl opět držet při zemi a zároveň i skutečných předobrazů jako v případě Hádankáře, který bude v podstatě komiksovým vrahem Zodiacem. A kdo by mohl být případným dalším kandidátem? Reeves jmenoval jako typický případ pro nové zpracování Mr. Freeze. Toho známe v přepáleném a srandovním podání Arnolda Schwarzeneggera, Reeves by ovšem rád jeho příběh prozkoumal v podstatně umírněnějším stylu. A nutno říct, že tato postava by si svůj filmový reparát vlastně i zasloužila. Zatím samozřejmě není jasné, zda by v případě dvojky došlo právě na Freeze, zdá se ale, že by mohl být pro režiséra jednou z hlavních voleb. Koho byste nejraději jako případného Batmanova protivníka viděli vy?

--- 

Vytáhni v hospodě: Pattinson by byl naopak rád, kdyby došlo na Soví tribunál – tajemné vládce Gothamu. Tato linka je totiž podle něj ve filmech stále nevyužitá a nabízí se v ní i řada hororových prvků.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace