Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Nikdo láká na sequel


ikona
do_Od
akční filmBob OdenkirkDerek KolstadIlja NajšullerNikdopokračovánísequel
Bob Odenkirk je připraven vyrazit zpátky do akce. A studio Universal mu to zřejmě umožní. 

Akční thriller Nikdo se loni objevil tak trochu odnikud, jenom aby následně semlel prakticky celou redakci. Nebylo to pochopitelně zas až takové překvápko, režírující Ilja Najšuller má totiž na kontě šílenost Hardcore Henry, a drsná bezprostřední akce mu je tak víceméně vlastní. Navíc rychle došlo na srovnávání s oblíbeným Johnem Wickem, a hype byl tak rázem na světě. Zasloužený, nutno dodat.

Každopádně po nadšených recenzích, výborném diváckém přijetí a taky relativně úctyhodných tržbách (film utržil celosvětově 55 milionů dolarů při 16 milionovém rozpočtu – za časů korony) to zkrátka vypadalo, že bychom se pokračování mohli přece jen dočkat. Ostatně lákal na to už samotný režisér, který krátce po premiéře uvedl, že na scénáři ke dvojce se již pracuje. A potvrzuje to teď i hlavní hvězda filmu Bob Odenkirk.

S tím teď magazín Empire dělal rozhovor k příležitosti blížící se premiéry poslední řady seriálu Volejte Saulovi, v němž Odenkirk upřesnil, jak to se sequelem vypadá. Herec prozradil, že z hlediska příběhu už mají tvůrci v čele se scenáristou Derekem Kolstadem poměrně jasno, studio Universal se pak nápadu zdá být nakloněno. Zatím to sice stále není oficiální, podle Odenkirka ale vše směřuje k tomu, že se dvojky opravdu dočkáme. Teď už jen doufat, že do toho nezasáhnou nějaké nechtěné srdeční potíže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace