Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Videoherní BioShock se dočká filmu


ikona
Spooner
bioshocknetflix
Netflix to myslí s videoherními adaptacemi opravdu vážně.  

Zdá se, že doby, kdy se filmová studia bála videoherních adaptací, jsou zase na nějakou dobu pryč. Vyložené pecky jsme se v tomhle žánru sice ještě pořád nedočkali, Ježek Sonic ale dokázal potěšit fanoušky i dětské publikum a podle prvních čísel se zdá, že by se mohlo v kinech dařit i dobrodružnému Uncharted. Své rozpracované adaptace má pak několik slavných značek a pekelně vážně to v tomto žánru myslí hlavně Netflix. Ten loni animovanou peckou Arcane ze světa League of Legends ukázal, kudy vede pro oblíbené tituly z počítačů a konzolí cesta. Ve své snaze pak streamovací služba nehodlá polevovat ani nadále a chystá např. filmové Division, animované Assassin´s Creed či Splinter Cell. A nyní se ujala další videoherní legendy.

Ano, Netflix ve spolupráci se studiem Take-Two Interactive chystá filmové zpracování pecky BioShock. Série, která vzala hráče do dystopických měst typu podmořského Rapture a oblačné Columbie, se stala fenoménem a parádním mixem několika žánrů. O její celovečerní adaptaci se pak mluví už opravdu několik let a kolem projektu se motal např. režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski. Látka ovšem u studií narážela na rating a obří rozpočet. S tím ale možná Netflix nemá takový problém, a tak uvidíme populární značku nakonec na streamu. Novinka nemá zatím režiséra ani scenáristu, na internetu už se však začíná divoce mluvit o jménech jako Guillermo Del Toro či bratřích Dufferových, tvůrcích megahitu Stranger Things. Nakonec bude asi realita přeci jen jiná. Snad se ovšem BioShock po tolika letech u ledu dočká důstojného zpracování.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace