Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vysněný film Michaela Manna nabírá obsazení


ikona
Spooner
adam driverferrarimichael mannPenélope CruzShailene Woodley
Režijní ikona si konečně splní svůj velký filmový sen. 

Michael Mann patří mezi legendární režiséry, od něhož uvidíme rádi vždycky snad všechno. Pravda, na jeho nepovedeného Hackera by asi všichni rádi zapomněli, jinak má však hollywoodský matador na svém kontě spoustu klenotů jako Nelítostný souboj, Poslední mohykán či Insider: Muž, který věděl příliš mnoho. A je zkrátka škoda, že se v posledních letech tak moc odmlčel. Nyní se však ale Mann k režii konečně vrací a dojde na jeho vydřený a vytoužený projekt, který plánuje už takřka dvě dekády.

Ano, do produkce už pomalu míří jeho novinka Ferrari pojednávající o sportovní legendě Enzu Ferrarim. Toho si měl původně před lety zahrát Hugh Jackman, projekt si ovšem prošel tolika trably a změnami, že je nakonec všechno jinak. Slavného závodníka si tak nakonec zahraje Adam Driver, jehož si tak po Ridley Scottovi či Jimu Jarmuschovi vyhlídla další režijní ikona. A nepůjde o jedinou známou tvář. Enzovu manželku Lauru totiž ztvární Penélope Cruz, v roli milenky Liny Lardi se pak objeví Shailene Woodley. V obsazení je tedy Michael Mann nejdále, co kdy u prokleté novinky byl a natáčení by mělo v Itálii začít už v květnu.

Film nás pak zavede do roku 1957, kdy na tom Ferrariho osobní i profesní život není zrovna nejlépe. Jeho firmě hrozí bankrot a se svou ženu se vyrovnává se ztrátou milovaného syna. A do toho se v jeho životě objeví syn nemanželský. Jediným východiskem z obtížné situace je pak vsadit vše na jednu riskantní kartu. Rozhodně se proto opět sednout za volant a zúčastnit se ikonického vytrvalostního závodu Mille Miglia. Ano, zní to stále skvěle. Tak snad už to Mannovi tentokrát opravdu klapne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace