Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock chystá velkou herní adaptaci


ikona
Spooner
call of dutydwayne johnsonrock
V jaké velké herní značce uvidíme Dwaynea Johnsona? 

Dwayne Johnson je jednou z největších hollywoodských hvězd současnosti, jež ovšem ve filmech spoléhá v podstatě na jistotu a své trademarky. Jeho snímky musí být neurážející akční či dobrodružné kousky s jeho typickým humorem, v podstatě stejnou hereckou polohou a nejlépe se odehrávat v džungli. A sem tam se bývalý wrestler rád objevuje i ve videoherních adaptací. Před mnoha lety se objevil v předělávce herní klasiky Doom, jež se zrovna moc nepovedla a moc lepší dojem nezanechal ani s blbinou Rampage Ničitelé. A s videohrou samozřejmě hodně koketuje i v Jumanji. Nyní to ale vypadá, že by si mohl vyšlápnout na opravdu velkou herní značku.

Alespoň to tedy Rock naznačil v nedávném rozhovoru pro Men´s Journal, kde prozradil, že momentálně pracuje na filmové verzi jedné opravdu velké hry. Problém ovšem je, že zatím neprozradil, o jakou značku se jedná. Herec prý zatím nemůže nic prozrazovat, ale jde podle jeho slov o jednu z největších a nejhustějších her současnosti, kterou sám hraje už několik let. Oficiální oznámení by pak mělo přijít během tohoto roku, spekulace pařanů už ovšem začaly ve velkém. 

Nejvíce se pak zmiňují tituly jako Gears of War, Duke Nukem, Fortnite či dokonce nový Doom. Po internetu se pak nejvíce začínají šířit samozřejmě nepotvrzené zvěsti, že by se mělo jednat o adaptaci herní série Call of Duty. O její filmové verzi se šušká už dlouho a rozhodně by zapadala do definice Rockova velkého herního titulu, o němž mluvil. Tak uvidíme, zda budou tyto drby pravdivé, nebo Johnsona nakonec uvidíme ve zcela jiném kousku. V jaké hře byste Rocka nejraději viděli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace