Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Momoa míří do desátého Rychle a zběsile


ikona
Spooner
fast and furiousjason momoajustin linrychle a zběsilevin diesel
Když nepřijde Rock, dorazí Momoa. 

Devítka Rychle a zběsile sice i přes úskalí covidu vydělala v kinech pořádný balík, jinak se však jednalo o sequel, u něhož nad pitomostí a rodinnými hláškami Doma Toretta došla trpělivost i mnoha skalním fandům série. Zkrátka a dobře, když se po vašem filmu vyrojí víc vtipných memů než spokojených diváků, asi je něco špatně. I přesto ale Rychle a zběsile stále zůstává jednou z největších značek současnosti, která by se příští rok měla dočkat svého desátého zářezu, jenž by měl být vzhledem k blížícímu se konci akční ságy ještě epičtější a osudovější. I Vin Diesel ovšem ví, že potřebuje dalšího známého a charismatického chlapáka, který mu bude krýt záda. A jelikož Rock už na zběsilou sérii kašle a John Cena se herectvím ani charismatem minule moc neosvědčil, přichází řada na Jasona Momou.

Ano, desátý díl Rychle a zběsile oficiálně ulovil do svých řad hvězdu Aquamana či Duny a nutno říct, že vzhledem k jeho aktuální popularitě i u dámského publika, je to vlastně hodně povedená volba, jež by mohla díru po Rockovi potenciálně šikovně vyplnit. A Diesel by mohl mít po svém boku další silnější a divácky vděčnou postavu a ne pouze bandu vedlejších figurek, jež mu už tak nějak zůstaly. Zatím není zcela jasné, koho si Momoa zahraje, tedy zda půjde o nového parťáka, ztraceného bratrance či nového záporáka. I když zatím to podle všeho vypadá právě na hlavního protivníka. My jen doufáme, že tentokrát si režisér Justin Lin vybere silnější chvilku a nebude to taková lobotomie jako posledně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace