Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nového Mission: Impossible se letos nedočkáme


ikona
Spooner
koronavirusMission: Impossible 7paramounttom cruise
Paramount narazil na opravdu nemožnou misi – dostat sedmičku Mission: Impossible do kina. 

Upřímně, psaní podobných článků už začíná být nejen smutné, ale vlastně i poněkud otravné a frustrující. Zejména, když se týká jednoho z nejočekávanějších filmů posledních let. Sedmička Mission: Impossible měla původně dorazit do kin už loni v létě, ale stejně jako většina konkurence, i neohrožený Ethan Hunt musel nakonec před pandemií koronaviru hodit zpátečku a po několika přesunech se s ním počítalo na září tohoto roku. Jenže ani toto datum už bohužel neplatí. Ano, čtete správně, studio Paramount opět tahá za ruční brzdu a ani letos Mission: Impossible 7 v kině neuvidíme.

Hollywoodské studio a nejspíš i produkující Tom Cruise si zkrátka řekli, že se situace okolo koronaviru i kvůli stále sílícímu omikronu pořád neuklidňuje. Chtějí tedy poslat další Huntovo dobrodružství do kin v době, kdy budou multiplexy (snad) už zpátky v té nejlepší kondici a film by díky tomu mohl v nejlepším případě sahat i po miliardě. Sedmička tedy nakonec dorazí v červenci 2023, osmička pak o rok později. A můžeme samozřejmě spekulovat o tom, zda podobný osud nepotká za pár měsíců opět i dvojku Top Gunu. 

Rozhodnutí pak vzhledem k původně plánované zářijové premiéře přišlo poměrně brzy a my jen doufáme, že neustálé odkládání nemožné značky po skvělém pátém a šestém dílu franšízu nepoškodí a neupadne o ni divácký zájem. Paramount totiž bude mít už tak dost starostí. Jejich dlouhodobý partner, studio Skydance Media, s nímž spolupracuje právě na Mission: Impossible či Terminátorovi, totiž uzavřelo exkluzivní dohodu s Applem na jejich nové tituly. Paramount tak bude mít sice stále své produkční prsty v Ethanu Huntovi, Star Treku či Transformes, o řadu titulů a novinek z doposud spřátelené stáje však nejspíš přijde. Tak snad se kravaťákům aspoň neustále odsouvání Tomových filmů nakonec vyplatí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Také u Marvelu mají veselo. Dvojka Black Panthera se sice po několikatýdenní pauze konečně začala natáčet… aby se po pár dnech kvůli pozitivním testům na covid opět natáčet přestalo. Jsem zvědavý, kdy se tenhle komplikovaný projekt dotočí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace