Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Red Notice fasuje dva sequely


ikona
Spooner
dwayne johnsongal gadotRawson Marshall Thurberred noticerockryan reynolds
Jeden z největších netflixovských hitů se vrátí. A rovnou dvakrát. 

Hvězdně obsazená netflixovka Red Notice asi u nikoho nepatřila mezi nejlepší či nejzábavnější snímky roku. Od filmu za 200 mega a s Rockem, Ryanem Reynoldsem a Gal Gadot na palubě čeká člověk přeci jen aspoň svižný popcorn a ne naprosto líný, a vlastně i docela ošklivý, blockbuster. Co si ale budeme povídat, na Netflixu jsme si ho kvůli ústřednímu triu pustili takřka všichni, o což šlo streamovacímu gigantovi především. Z Red Notice se tak i přes spíše vlažné reakce stal jeden z nejúspěšnějších filmů od Netflixu a práce na sequelu byly jen otázkou času. Jenže Netflixu se tato investice možná vyplatila více, než bychom čekali. 

Tamní kravaťáci totiž údajně odklepli ne jedno, ale rovnou dvě pokračování. Ta by se navíc po vzoru Pána prstenů, posledních Potterů či dvojky a trojky Matrixu měla točit zároveň. Vrátí se pak prý nejen hlavní trojka, ale bohužel i Rawson Marshall Thurber, jenž díky Red Notice usedl na trůn pro nejnudnějšího režiséra současnosti. Jenže vítězný tým se zkrátka nemění a Thurber už by měl podle všeho pracovat na scénáři. 

O příběhu se tedy ještě nic neví, ostatně Netflix ještě nic oficiálně nepotvrdil. Podle všeho bychom se ale měli dočkat plnokrevného heistu ve stylu Dannyho parťáků, do něhož tak nejspíš dorazí další slavná jména. Nebýt totálně odfláknuté jedničky, možná by to ani neznělo tak špatně. Natáčení by mělo odstartovat na začátku příštího roku, podle toho, jak se podaří skloubit nabité diáře jednotlivých hvězd. Tak snad už tentokrát aspoň navštíví některé exotické lokace a nebude vše nehezky digitální.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace