Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Spider-Mana oživuje hororovou klasiku


ikona
Mr. Hlad
final destinationhbo maxjon wattsspider-man
Máte zájem o krvavý nášup?  

Hollywood rád oživuje polomrtvé nebo už úplně mrtvé hororové série. Dá se to udělat vcelku levně a potenciál udělat z návratu slavné značky událost a trhnout na tom spoustu peněz je sakra velký. Nedávný návrat Halloweenu to potvrdil, podobné ambice má i nový Vřískot a teď dojde na Nezvratný osud. První díl byl svého času velký hit a přinesl do hororového žánru svěží vítr. Parta hrdinů tu totiž neutíkala před vrahem, ale před samotnou smrtí. Té se totiž nelíbilo, že se jim povedlo přečůrat její plány a přežili pád letadla, parádně brutální dopravní nehodu nebo něco podobného. 

Pátý díl, který byl i nečekaně vtipný, jsme viděli před jedenácti lety, ale v New Line Cinema si myslí, že tahle značka má pořád zvuk. A tak se ji rozhodli oživit pro HBO Max. Scénář bude psát Lori Evans Taylor, jejíž horor Bed Rest o nastávající mamince, která je přesvědčená, že v jejím domě straší, má mít premiéru v létě. Pomůže jí Guy Busick, jenž napsal i nový Vřískot, a s námětem přišel režisér aktuální spider-manovské trilogie Jon Watts, jenž se pod nový Nezvratný osud podepíše i jako producent a prý je obrovský fanoušek. Teď ještě sehnat zajímavého režiséra. 

---

Vytáhni v hospodě: Všechna mnohdy velice kreativní a nápaditá úmrtí z Nezvratných osudů si můžete připomenout tady. Kláda ze začátku dvojky je pořád lahůdková.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace