Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake akční pecky Raid přibírá Baye


ikona
do_Od
akční filmGareth EvansMichael BayPatrick HughesrežisérThe RaidZátah
Z relativně zbytečného projektu se rázem stal jeden z nejočekávanějších. 

První Raid bych se nebál označit za akční film dekády a jeho pokračování coby epická gangsterka zase jeden z nejpřekvapivějších a nejpovedenějších sequelů, jaké jsme kdy viděli. A zatímco bych si daleko víc přál, aby se režisérský objev Gareth Evans chopil regulérní trojky, americký polo-remake díky čerstvé dávce nových informací vlastně nezní vůbec špatně. Kromě již dávno oznámeného režiséra Patricka Hughese (třetí Postradatelní a Zabiják & bodyguard) totiž projekt nyní přbral i Michaela Baye coby producenta.

Baye a Hughese zastupuje stejná talentovka, jednoho dne se tak údajně sešli právě za cílem pokecat o remaku Raidu a oba tvůrci si prý okamžitě sedli. Slovo dalo slovo, a Bay tak projekt nabral pod svá křídla. V Hollywoodu se pak o něj klasicky strhla mela s tím, že Netflix zjevně po filmu toužil nejvíc, a tak ho taky dostal. Co je nejlepší, že vedle výše zmíněných pánů se ale na projektu bude podílet i Evans, a to jako producent a konzultant. Film by tak už snad ani nemohl být v lepších rukou, tedy pokud byste si nepřáli, aby všechny akční filmy točili Stahelski s Leitchem.

Každopádně příběhově se přesuneme do USA, konkrétně do nechvalně proslulé části Filadelfie zvané Badlands, kde se agent protidrogového útvaru v utajení bude muset probít sítí informátorů a členů kartelu, aby dopadl obávaného narkobarona. Obsazení zatím není, natáčet by se ale mohlo začít už letos, takže premiéra snad za rok. Hughes má letos komediii Man from Toronto, Evans zase akční Havoc, minimálně se tak dozvíme, jakou mají oba tvůrci aktuální formu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace