Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý John Wick se nakonec o rok zpozdí


ikona
do_Od
2023Chad StahelskiJohn Wick: Chapter 4Keanu ReeveslétopremiéraTop Gun: Maverick
John Wick to začne v kinech znovu kosit později, než se čekalo. 

Studio Lionsgate si pro filmové fanoušky připravilo ke konci roku smutnou novinku. Čtvrtý John Wick totiž klidí místo z léta 2022 a místo toho se přesouvá na březen 2023. Oficiálním důvodem prý je, aby měl snímek více místa v kinech, protože původně byl nasazený proti novému Top Gunu a to by mohlo dopadnout poměrně ošklivě.

Ostatně Keanu Reeves teď v kinech dostává solidní čočku od Spider-Mana, a byť bych tomu ještě na začátku letošního roku nevěřil, John Wick je teď coby značka přece jen někde jinde než Matrix, takže dává smysl, že s ním studio nepůjde zbytečně do nabitého léta, ale zkusí si ho pošetřit na vhodnější termín.

Film natočil znovu Chad Stahelski a kromě Reevese ve čtyřce dočkáme i pár nováčků. Konkrétně například Donnieho Yena, Billa Skarsgarda či Hirokujiho Sanady. Scénář napsali Michael Finch se Shay Hattenem. Už je navíc potvrzené, že oba pánové zůstanou i pro pětku. Wickovské univerzum navíc brzy doplní taky spin-off Ballerina, v němž hlavní roli ztvární Ana de Armas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace