Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Spider-Man měl původně představit záporáka Kravena


ikona
do_Od
Aaron Taylor-JohnsonherecKraven the HunterMCUSpider-Man: Bez domovaTom Holland
Holland už zase prozrazuje věci spojené s MCU, které by nejspíš neměl. Tentokrát došla řeč na Kravena. 

Můžu vám prozradit, že do úterní novinářské premiéry třetího Spider-Mana odpočítávám prakticky hodiny. Těším se hodně, a kdybych nevěděl, kdo všechno se ve filmu objeví, neobjeví, o čem snímek bude, nebude, a že už jsou oznámeny další tři filmy s Hollandem, těšil bych se nejspíš ještě víc. To je teď už ale druhořadé, asi budu mluvit za všechny, když řeknu, že si přeji vidět hlavně dobrý film. Nicméně verze, která už za pár dní přistane v kinech, původně nebyla ta, se kterou filmaři na začátku přišli.

Jak teď prozradila hlavní hvězda filmu Tom Holland, režisér Jon Watts chtěl původně ve třetím filmu postavit Petera Parkera proti slavnému lovci Kravenovi. Herec uvedl, že o plánech s multiverzem se vědělo pár let dopředu, dlouhou dobu to ale nevypadalo reálně – ono ukecat všechny důležité lidi, aby se vrátili do série, se kterou už vlastně nemají nic společného, zřejmě není jen tak – a jelikož se prý vůbec nedařilo poskládat věci dohromady, navrhnul Watts udělat právě Kravena.

Holland pak pochopitelně nezaběhl do velkých detailů, protože – a to je pointou dnešní novinky – na Wattsův nápad stále může v budoucnu dojít. A pokud na něj dojde, asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby se tvůrci rozhodli adaptovat rovnou ten nejslavnější komiks Kravenův poslední lov, kde Spider-Man de facto prohraje a Kraven si to pak náležitě, byť v trochu hořkosladkém duchu, vychutná. Alas, prozatím nás čekají jiné věci.

Vzhledem k tomu, že Sony už však stihlo do role Kravena obsadit herce Aarona Taylora-Johnsona a samostatný snímek od režiséra J.C. Chandora mu chystá na rok 2023, možná je to takhle lepší. Aspoň tu s námi tenhle výborný záporák, co se dodnes nedočkal filmového zpracování, zůstane o něco déle. A zrovna Chandorovi věřím, že by to nemusel pohnojit tak, jak se zjevně povedlo pohnojit dosavadní sólovky Venoma a podle ukázek i Morbia. Nedávný klip mě bude strašit ještě dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace