Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Eternals stále první, ale s rozpaky. Rudý maxipes nevyhořel

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Venom jde v utery na vod a v Cine kvuli narustu pripadu covidu odkladaji uvedeni dalsich hollywoodskych filmu, takze asi definitivni tecka za sanci na zajimave box office (jednicka tam 270M!). Nicmene obrovsky problem pro NWH, pokud si Sony neco exkluzivne nevyjedna... A vidim ze Last Night in Soho melo kino-exkluzivitu jen tri tydny, docela wow i pres ty trzby.
809430
Venom jde v utery na vod a v Cine kvuli narustu pripadu covidu odkladaji uvedeni dalsich hollywoodskych filmu, takze asi definitivni tecka za sanci na zajimave box office (jednicka tam 270M!). Nicmene obrovsky problem pro NWH, pokud si Sony neco exkluzivne nevyjedna... A vidim ze Last Night in Soho melo kino-exkluzivitu jen tri tydny, docela wow i pres ty trzby.
1 0
reagovat
reaguje na: crom
Záměrně jsem psal "velkofilm roku" :D Protože mám tak nějak tušení, že nějaký menší film mě nadchne víc. Velké naděje třeba vkládám do Cesty za smířením, nebo Benedetty (možná i ten Smolný pich;)). Ale jinak... nepopírám, že je to zejména slabým rokem... Ale pojďme si připomenout, co jsem letos viděl... Black Widow - absolutní průměr, Cruella - jeden z nejstupidnějších scénářů roku. Film je pro mě na úrovni sra*ky Mulan - jen vypadá o něco lépe. Luca - viděl jsem to vlastně? Raya a drak  - nejhorší Ačkový animák co jsem viděl za mnoho let. Rozhněvaný muž - největší zklamání tohohle roku! Tom Clancy: Bez výčitek - dobře, možná ještě větší zklamání.. Kdo mi jde po krku - tohle už mě vyloženě uráželo. V zajetí démonů 3 - pouhý stín předchozích filmů. Zhoubné zlo - moc mi to nesedlo, ale to asi málo komu. Není čas zemřít - Není to úplně zlý, ale strašně promarněná příležitost a nejvíc mě na tom nasírá, že nevýrazně uzavírá éru Daniela Craiga, od které jsem strašně moc očekával od Casina... a pak už jen dostával jedno špatné, nebo horší zklamání za druhým... Liga spravedlnosti Zacka Snydera - to snad ani netřeba komentovat... drží to lépe než ta břečka uvedená v kinech..to je tak vše. Duna - no, k tomu jsem naspal už stohy... bez duše, bez příběhu, bez katarze, bez emocí.. je to možná perfektně technicky zvládnuté.. ale nemám jediné nutkání to vidět znovu. A to nejlepší na konec - Old Henry - slušné, ale povedený konec nedělá výborný film. Poslední souboj - poprvé v životě si neumím představit, že by chtěl vydat režisérskou verzi.. protože nejvíc mě na tom ubíjela ta délka. Jinak je to celkem fajn, ale to třetí vyprávění téhož, kdy už jsem prostě neviděl nic, co by příběh ozvláštnilo, nebo posunulo... už mě trochu ubíjelo.. asi se k tomu někdy vrátím, ale bojím se, že mě to v půlce opět přestane bavit... což je škoda, finále je skvělé a skutečně, minimálně napoprvé funguje a dost ti záleží na tom jak to skončí. Zbývá už jen Sebevražedný oddíl - který jsem nadhodnotil asi stejně jako ty Eternals, protože letos fakt nic lepšího nevidím.. klaním se před Gunnovým talentem mixovat podvratnou zábavu s vážně míněnými scénami - v tomhle směru to asi funguje lépe než Eternals... Tak mi řekni co přehlížím? Doporuč mi něco :)
808888
Záměrně jsem psal "velkofilm roku" *:D* Protože mám tak nějak tušení, že nějaký menší film mě nadchne víc. Velké naděje třeba vkládám do Cesty za smířením, nebo Benedetty (možná i ten Smolný pich*;)*). Ale jinak... nepopírám, že je to zejména slabým rokem... Ale pojďme si připomenout, co jsem letos viděl... Black Widow - absolutní průměr, Cruella - jeden z nejstupidnějších scénářů roku. Film je pro mě na úrovni sra*ky Mulan - jen vypadá o něco lépe. Luca - viděl jsem to vlastně? Raya a drak  - nejhorší Ačkový animák co jsem viděl za mnoho let. Rozhněvaný muž - největší zklamání tohohle roku! Tom Clancy: Bez výčitek - dobře, možná ještě větší zklamání.. Kdo mi jde po krku - tohle už mě vyloženě uráželo. V zajetí démonů 3 - pouhý stín předchozích filmů. Zhoubné zlo - moc mi to nesedlo, ale to asi málo komu. Není čas zemřít - Není to úplně zlý, ale strašně promarněná příležitost a nejvíc mě na tom nasírá, že nevýrazně uzavírá éru Daniela Craiga, od které jsem strašně moc očekával od Casina... a pak už jen dostával jedno špatné, nebo horší zklamání za druhým... Liga spravedlnosti Zacka Snydera - to snad ani netřeba komentovat... drží to lépe než ta břečka uvedená v kinech..to je tak vše. Duna - no, k tomu jsem naspal už stohy... bez duše, bez příběhu, bez katarze, bez emocí.. je to možná perfektně technicky zvládnuté.. ale nemám jediné nutkání to vidět znovu. A to nejlepší na konec - Old Henry - slušné, ale povedený konec nedělá výborný film. Poslední souboj - poprvé v životě si neumím představit, že by chtěl vydat režisérskou verzi.. protože nejvíc mě na tom ubíjela ta délka. Jinak je to celkem fajn, ale to třetí vyprávění téhož, kdy už jsem prostě neviděl nic, co by příběh ozvláštnilo, nebo posunulo... už mě trochu ubíjelo.. asi se k tomu někdy vrátím, ale bojím se, že mě to v půlce opět přestane bavit... což je škoda, finále je skvělé a skutečně, minimálně napoprvé funguje a dost ti záleží na tom jak to skončí. Zbývá už jen Sebevražedný oddíl - který jsem nadhodnotil asi stejně jako ty Eternals, protože letos fakt nic lepšího nevidím.. klaním se před Gunnovým talentem mixovat podvratnou zábavu s vážně míněnými scénami - v tomhle směru to asi funguje lépe než Eternals... Tak mi řekni co přehlížím? Doporuč mi něco :)
808864
2 -5
reagovat
reaguje na: Chermy
Film roku, ve kterém je na sílu nucený humor, který tam nemá co delat? Možná mrkni ještě na pár letošních filmů, než to uzavřeš.. 
808864
Film roku, ve kterém je na sílu nucený humor, který tam nemá co delat? Možná mrkni ještě na pár letošních filmů, než to uzavřeš.. 
808830
2 -1
reagují: Chermy
reagovat
Ti Ethernals mě docela mrzí. Včera jsem na nich byl a je to jednoznačně film roku! Ano, má to své dramaturgické mouchy - ten na sílu nucený humor tam skutečně moc místo nemá, ale jinak mě to moc mile potěšilo! Dlouho mě v kině nějaká zápletka tak nebavila! Bylo to chytré, skvěle natočené, dostatečně osudové! Každý motiv dával naprostý smysl, všechny postavy byly uvěřitelné charaktery, jasně vyprofilované. U většiny "popkornů" si rvu vlasy vždy když scénář nutí nějakou postavu chovat se jako imbecil, jen protože to scénář potřebuje. Tady jsem to necítil ani jednou. Ano, v kontextu celé MCU to asi trhliny v logice má, ale film jsem vnímal samostatně a tak mě to nerušilo. A ani ty fyzikální nesmysly, kde gravitace je nejvíce ignorovanou veličinou mě nerušily, protože mě bavil příběh i jednotlivé postavy. Film je dlouhý, ale stane se v něm tolik skvělých věcí!!! Přesný opak navoněného prdu (dle Hladova naučného slovníku, Duny) - kde se za celou věčnost nestane vůbec nic. Jen je to jaksi dospělé... ale taky bez emocí, bez duše, bez příběhu, bez kontextu... Eternals mají vše. Za mě velkofilm roku!:+ Strašně se těším až si to pustím znovu. U Duny jsem neměl pocit, že chci vidět jedinou scénu znovu, snad až ten druhý díl kde se snad něco konečně bude dít :) Jediná poznámka.. podtitulková scéna.... strašně nesnáším krkající, sprosté, rádoby zábavné vedlejší postavy, které jsou navíc na úrovni animace Kozího příběhu... aneb jak jedna podtitulková scéna dokáže absolutně znechutit očekávání dalšího dílu...
808830
Ti Ethernals mě docela mrzí. Včera jsem na nich byl a je to jednoznačně film roku! Ano, má to své dramaturgické mouchy - ten na sílu nucený humor tam skutečně moc místo nemá, ale jinak mě to moc mile potěšilo! Dlouho mě v kině nějaká zápletka tak nebavila! Bylo to chytré, skvěle natočené, dostatečně osudové! Každý motiv dával naprostý smysl, všechny postavy byly uvěřitelné charaktery, jasně vyprofilované. U většiny "popkornů" si rvu vlasy vždy když scénář nutí nějakou postavu chovat se jako imbecil, jen protože to scénář potřebuje. Tady jsem to necítil ani jednou. Ano, v kontextu celé MCU to asi trhliny v logice má, ale film jsem vnímal samostatně a tak mě to nerušilo. A ani ty fyzikální nesmysly, kde gravitace je nejvíce ignorovanou veličinou mě nerušily, protože mě bavil příběh i jednotlivé postavy. Film je dlouhý, ale stane se v něm tolik skvělých věcí!!! Přesný opak navoněného prdu (dle Hladova naučného slovníku, Duny) - kde se za celou věčnost nestane vůbec nic. Jen je to jaksi dospělé... ale taky bez emocí, bez duše, bez příběhu, bez kontextu... Eternals mají vše. Za mě velkofilm roku!*:+* Strašně se těším až si to pustím znovu. U Duny jsem neměl pocit, že chci vidět jedinou scénu znovu, snad až ten druhý díl kde se snad něco konečně bude dít *:)* Jediná poznámka.. podtitulková scéna.... strašně nesnáším krkající, sprosté, rádoby zábavné vedlejší postavy, které jsou navíc na úrovni animace Kozího příběhu... aneb jak jedna podtitulková scéna dokáže absolutně znechutit očekávání dalšího dílu...
6 -12
reagují: crom
reagovat
Bond je pěkná trvalka. Škoda toho načasování, kdyby nešel do přímého souboje s Dune a Venomem, dosáhl by imho ještě na trochu vyšší čísla. A samozřejmě, nebýt pandemie, tak by se asi končilo někde mezi Spectre a miliardou. Pro Craiga by to byla hezká tečka a rozloučení. 

U druhého dílu Dune předpokládám WB využije příležitosti a pošle jedničku znovu do kin, takže výsledná sumička se ještě mírně navýší (takový Avatar u svých dvou re-releasů zvládl okolo 50m, což už je slušné numero).

Při pohledu na čísla Venoma (na to, že je to kvalitativně o řád horší než už tak průměrná jednička a v podstatě jen filler mezi originem a trojkou/týmovkou, to jsou neskutečné výsledky) začínám pomalu věřit, že ten Spidey fakt může i v době pandemie reálně útočit na miliardu, nebo minimálně na zdaleka nejúspěšnější ne-čínský film roku.

Letošní MCU filmy jsou takové všelijaké (žádná vyslovená tutovka) a třetí Spidey se může pro lidi stát takovým tím "domovským přístavem" (tradiční a super oblíbený hrdina z minula, jednoduchá zápletka, žádná náročná témata a k tomu návrat starých známých postav a finále trilogie), díky čemuž doslova zboří kina. Pokud tedy nedojde k dalšímu posunu a k tomu klapne premiéra v Číně:D.   
808806
Bond je pěkná trvalka. Škoda toho načasování, kdyby nešel do přímého souboje s Dune a Venomem, dosáhl by imho ještě na trochu vyšší čísla. A samozřejmě, nebýt pandemie, tak by se asi končilo někde mezi Spectre a miliardou. Pro Craiga by to byla hezká tečka a rozloučení.  U druhého dílu Dune předpokládám WB využije příležitosti a pošle jedničku znovu do kin, takže výsledná sumička se ještě mírně navýší (takový Avatar u svých dvou re-releasů zvládl okolo 50m, což už je slušné numero). Při pohledu na čísla Venoma (na to, že je to kvalitativně o řád horší než už tak průměrná jednička a v podstatě jen filler mezi originem a trojkou/týmovkou, to jsou neskutečné výsledky) začínám pomalu věřit, že ten Spidey fakt může i v době pandemie reálně útočit na miliardu, nebo minimálně na zdaleka nejúspěšnější ne-čínský film roku. Letošní MCU filmy jsou takové všelijaké (žádná vyslovená tutovka) a třetí Spidey se může pro lidi stát takovým tím "domovským přístavem" (tradiční a super oblíbený hrdina z minula, jednoduchá zápletka, žádná náročná témata a k tomu návrat starých známých postav a finále trilogie), díky čemuž doslova zboří kina. Pokud tedy nedojde k dalšímu posunu a k tomu klapne premiéra v Číně*:D*.   
3 -2
reagovat
Když se stane zázrak tak Eternals za 14 dní překonají Dunu a to pro Disney bude úspěch,bez Číny ale i tak úspěch .Snad se Sony napakuje s Krotitelé Duchů,a Ridlie Scott s klanem Gucci.
808805
Když se stane zázrak tak Eternals za 14 dní překonají Dunu a to pro Disney bude úspěch,bez Číny ale i tak úspěch .Snad se Sony napakuje s Krotitelé Duchů,a Ridlie Scott s klanem Gucci.
1 -1
reagovat
reaguje na: Fixer
Ta Zhao ale byla z nejakeho divneho zdroje... "Pry" si s Marvelem/Disney/Feigem ve strizne vubec nesedli, ale kdyz vyhrala tri Oscary nebo kolik plus woman of color... Bylo pro ne rozumnejsi ustoupit. Spis nekteri insideri cekali, jestli ji v tom neuspechu Eternals studio nevymacha, coz se teda zatim nedeje. Ale dalsi blockbuster pro ne urcite tocit nebude.
808798
Ta Zhao ale byla z nejakeho divneho zdroje... "Pry" si s Marvelem/Disney/Feigem ve strizne vubec nesedli, ale kdyz vyhrala tri Oscary nebo kolik plus woman of color... Bylo pro ne rozumnejsi ustoupit. Spis nekteri insideri cekali, jestli ji v tom neuspechu Eternals studio nevymacha, coz se teda zatim nedeje. Ale dalsi blockbuster pro ne urcite tocit nebude.
808797
6 0
reagovat

Zhao

U článku o odkladu Rogue One se objevovaly zprávy, že Feigemu ten jeho projekt natočí právě Zhao a imf psal, že po výkonu Eternals by se tomu hodně divil. A hned o pár dní vyšly články, že Zhao to určitě nebude.:D
808797
U článku o odkladu Rogue One se objevovaly zprávy, že Feigemu ten jeho projekt natočí právě Zhao a imf psal, že po výkonu Eternals by se tomu hodně divil. A hned o pár dní vyšly články, že Zhao to určitě nebude.*:D*
Zhao
1 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Bart16
Nenadre.
808792
Nenadre.
808791
3 0
reagovat
Bond už vyšel na PVOD to znamená,že se dá všude stáhnout,tak se na těch 13mega ještě nadře:( Jinak doufám,že příští týden uspěje v rámci možností Král Richard(syndrom HBO MAX) A hlavně doufám,že 3. Krotitelé budou skvělý a vydělají  balík. L:)
808791
Bond už vyšel na PVOD to znamená,že se dá všude stáhnout,tak se na těch 13mega ještě nadře*:(* Jinak doufám,že příští týden uspěje v rámci možností Král Richard(syndrom HBO MAX) A hlavně doufám,že 3. Krotitelé budou skvělý a vydělají  balík. L*:)*
2 -2
reagují: Cival
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se