Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku nové Sněhurce?


ikona
Spooner
disneygal gadotmarc webbrachel zeglersněhurka
Disney hodlá zadaptovat další ze svých animovaných klasik. A zase bude spoléhat na hvězdné jméno. 

Ano, do kin zamíří, už vlastně ani netuším kolikátá, hraná adaptace legendární Sněhurky a sedmi trpaslíků. Tentokrát si ji bere na paškál samotný Disney, jenž tak pokračuje v předělávkách svých legendárních animáků a vydá se nejspíš tradičnější cestou než např. Sněhurka a lovec. Už nějakou dobu víme, že za kameru si sedne režisér 500 dní se Summer a Amazing Spider-Manů Marc Webb. Titulní roli pak ztvární talentovaná Rachel Zegler, kterou uvidíme v novém West Side Story či dvojce Shazama a možná o ní tedy v nadcházejících letech hodně uslyšíme. Slavné studio však potřebovalo do své pohádky samozřejmě i nějakou hvězdu. A to se jim nyní podařilo ulovit.

Zlou královnu, která tak trochu nezkousne, že už není nejkrásnější ženou, by si totiž podle všeho měla zahrát Gal Gadot, která evidentně nechce být u diváků známá jen coby Wonder Woman. Nic není ještě černé na bílém, jednání jsou však prý už ve finální fázi. A její obsazení by dávalo vzhledem k její aktuální popularitě smysl. Zda zvládne se svým hereckým rejstříkem s chutí vystřihnout zápornou roli, je samozřejmě už jiná otázka. Vzhledem k tomu, že jí v trailerech na Red Notice nevěřím ani tu sexy mrchu, mám však jisté obavy. Gal Gadot se ale i tak z velkých produkcí rozhodně stěhovat nechystá a novou Sněhurku se nejspíš pokusí vklínit do svého nabitého diáře mezi třetí Wonder Woman či chystanou Kleopatru. Co myslíte, je pro zlou královnu správnou volbou?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace