Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indiana Jones a marvelovky se opozdí


ikona
Mr. Hlad
ant-manblack pantherdisneydoctor strangeharrison fordindiana jonesmarvelthe marvelsthor
Kdy dorazí Indiana Jones, Thor, Black Panther nebo Ant-Man?  

Během covidu si člověk už tak nějak zvykl na to, že velká studia přesouvají své potenciální hity na sloty, kdy budou lidé řešit jiné věci než to, jestli jim umřou prarodiče. Dávalo to smysl, když v tom teď ale Disney pokračuje, docela to bolí, protože nejnovější posuny jsou docela kruté. Hlavně vůči natěšeným fandům. Nejvíc to odskáče každý, kdo se těšil na pátého Indianu Jonese, ten se totiž v kinech neobjeví příští léto, ale až 30. června 2023. Takže o rok později, to je docela darda. No a pak tu máme marvelovky, kde ty posuny nejsou tak markantní, je jich však tolik, že tomu věnujeme celý odstavec. 

Doctor Strange and the Multiverse of Madness se přesouvá z března 2022 na 6. května. Následovat měl Thor: Love and Thunder, ten se však stěhuje z června na 7. srpna a s červencovým termínem se loučí Black Panther: Wakanda Forever, tenhle film uvidíme až 11. listopadu. S listopadem u Disneyho původně počítali pro pokračování Captain Marvel nazvané The Marvels, to ovšem do kin zamíří až 17. února 2023. A posun se týká i Ant-Man And The Wasp: Quantumania, kde premiéra proběhne až 28. června 2023. 

Disney počítal na rok 2023 se dvěma dalšími a dosud neoznámenými marvelovkami. Ta, které sebral červnový slot 2023 třetí Ant-Man, se nakonec dočká premiéry až 6. října 2023 a další film měl následovat 10. listopadu 2023, dorazí však už o týden dřív. V čem je problém? To u Disneyho neprozradili, podle všeho ale nejde o covid, ale spíš o náročné produkce a studio si zkrátka řeklo, že nic nechce uspěchat. Což je vlastně fajn přístup. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace