Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spiknutí delfínů!


ikona
imf
aquamancomicsjames cameron
 

Vzpomínáte na naší zmínku o Aquamanovi? Sympatický mladík co umí komunikovat s delfíny a ovládá vodní masu, se konečně dočkal svého televizního pilotu a z iTunes si ho stáhnul rekordní počet lidí, což dává slušné šance nejen celému seriálu, ale i případným úvahám o celovečeráku. Seriál produkují stejní lidé jako Smallville, což byl seriál, který notnou mírou přispěl k definitivnímu rozhodnutí vzkřísit Supermana. Nejzajímavější ale je, že zatímco zodpovědní lidé a hlavouni studií zatím váhají, Aquaman už lomcuje fiktivním filmovým světem.

V jedné epizodě populárního seriálu Vincentův svět (Entourage), který je založen na zkušenostech Marka Wahlberga s Hollywoodem a vyniká především plejádou nejrůznějších cameo rolí, se totiž objevila zápletka, ve které se hlavní hrdina Vincent účastní natáčení celovečerní verze Aquamana, kterou točí James Cameron. Je docela provokace, že po deseti letech vidíme Camerona režírovat jenom "jako", ale jeho účast v seriálu je určitě potěšující. Po natáčení prý zašel za Wahlbergem, který Vincentův svět produkuje a podílí se na scénářích, a nabídnul mu, že by spolu mohli časem něco natočit. Znáte to... já na bráchu, brácha na mě.

Tím "něčím" ale rozhodně nebude Aquaman. Nejen že by se do Cameronových ambiciózních plánu na příští pětiletku nevešel, ale navíc je to poněkud béčkovější zboží. James se zkrátka snažil být milý. Největší zajímavostí však je, že po premiéře téhle epizody se začalo proslýchat, že Aquaman: The Movie je v přípravné fázi a že se o režii uchází McG. Zdrojem této zprávy byl hollywoodský agent Ari Emanuel, slavná osobnost, jenž inspirovala Jeremyho Pivena jako Ariho Golda... hádejte v jakém seriálu. Samozřejmě ve Vincentově světě. Kruh se uzavírá a všechno to začíná být krajně podezřelé. Warneři zatím celou událost nijak nekomentovali, ale to bude spíš tím, že jejich vrchní delfín je právě na dovolené ve Francii.

p.s. V oné epizodě Vincentova světa vydělal Cameronův Aquaman 116.8 milionů dolarů za víkend a zbořil všechny rekordy. Narážky na seriálovou zápletku se brzy objevily i v jiných televizních pořadech, např. při hodnocení tržeb druhých Pirátů si jeden z komentátorů postesknul: "Kdo by to byl řekl, že překonají i Aquamana?". Jestli se v případě Snakes on the Plane podobný "marketing" vyplatí, určitě se Aquamana časem dočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace