Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Gladiátora je na cestě. Kdy ho Scott natočí?


ikona
do_Od
filmGladiátorKitbagMaximus Decimus MeridiuspokračováníRidley ScottŘímRussell Crowe
Režisér Ridley Scott potvrdil plány na vznik pokračování Gladiátora. Kdy se pustí do natáčení? 

Je mu 83 let, pokročilý věk mu ale přesto nebrání, aby Ridley Scott v současnosti stále patřil mezi nejproduktivnější režiséry současnosti. Vždyť jen v závěru letošního roku se dočkáme ne jednoho, ale rovnou dvou jeho nových celovečerních snímků. Klan Gucci i Poslední souboj pak navíc patří k těm nejočekávanějším filmům závěru roku, což je zkrátka úctyhodný výkon, byť za to načasování můžou spíš covidové odklady než cokoliv jiného.

Legendární režisér nicméně nehodlá zpomalit ani do budoucna. Čerstvě totiž potvrdil, že jen co dotočí biografii francouzského vojevůdce Napoleona Bonaparteho s názvem Kitbag, v níž si hlavní role zahraje Joaquin Phoenix, kterého dále doplní herečka Jodie Comer, jíž si Scott oblíbil už v Posledním souboji, hodlá se pustit do dalšího ambiciózního projektu. Projektu, bez kterého by se ale většina fandů nejspíš obešla. Totiž dvojky Gladiátora.

Na scénáři k pokračování jednoho ze Scottových nejslavnějších filmů už se údajně pilně maká, nemělo by to tedy trvat příliš dlouho, a mohli bychom se zřejmě dočkat i nějakých detailů. V tuto chvíli totiž není o ději známo prakticky vůbec nic, včetně faktu, jestli se vrátí, nebo nevrátí herec Russell Crowe zpátky do role padlého římského generála Maxima Decima Meridia. Vzhledem k tomu, kolik let už uběhlo od jedničky, tak věřme, že mezitím někdo přišel s opravdu chytrým nápadem, jak tuto látku oživit, dokud to ale neuvidíme na vlastní oči, pravděpodobně tomu neuvěříme.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace