Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem se dočkají pokračování


ikona
Spooner
Arnold SchwarzeneggerDanny DeVitodvojčataIvan Reitmantracy morgantriplets
Arnie se vrací k jedné ze svých osmdesátkových komedií. A bude u toho opět i Danny DeVito a Ivan Reitman. 

Dvojčata jsou jednou z těch Arnieho komedií, jejichž jistou popularitu jsem nikdy moc nechápal a ani v dětství jsem se u ní zrovna příliš nenasmál. I přesto se už léta z nějakého důvodu mluví o pokračování, i když o něj dle mého ve skutečnosti asi moc diváků nestojí. I tak se ho ale evidentně dočkáme. Sequel Dvojčat s názvem Triplets se po dlouhém tichu opět rozběhnul, v hlavních rolí se vrátí Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito a za kamerou se o komediální comeback pokusí klasik Ivan Reitman. A kdo bude nakonec tím zmiňovaným trojčetem?

Dlouho ztraceným sourozencem už tak velmi rozdílného dua se nakonec stává komik Tracy Morgan z kultovního sitcomu Studio 30 Rock či komedie Kevina Smithe Poldové. Morgan tak bude evidentně v titulní trojici tím ukecanějším a hláskujícím členem. Zápletka pak je už zřejmě všem jasná. Bráchové Julius a Vincent zjistí, že mají ještě černošské trojče a celý film k sobě budou hledat cestu. O sequelu už se přitom mluví dobrou dekádu a takřka před deseti lety se měl coby trojče objevit Eddie Murphy. Nyní ovšem tvůrci naznačují, že produkce je opravdu na spadnutí a natáčení by mělo začít na začátku příštího roku. Jen ještě musí najít filmové studio či streamovací stáj, jež je vezme pod svá křídla. Tak uvidíme, zda to Reitmanovi a spol. tentokrát opravdu vyjde. A chceme vůbec, aby to vyšlo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace