Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Hart a Mark Wahlberg chystají obří párty


ikona
Mr. Hlad
kevin hartmark wahlbergme timenetflix
Když odjede rodina, je potřeba pořádně to oslavit 

Zatímco Kevin Hart je asi největší komediální hvězda současnosti, s kariérou Marka Wahlberga to vypadá všelijak. V poslední době má totiž ambice točit filmy s přesahem, na které nejen že skoro nikdo nekouká a ani nejsou příliš dobré. V rámci snahy být lepším věřícím navíc řekl, že lituje některých svých kariérních rozhodnutí. Třeba Hříšných nocí. Místo toho teď točí dramata jako Joe Bell, jimž se většina světa vysmála už v traileru… no ale pořád má čas dát se dohromady a pochopit, že svět zajímá spíš jako herec než jako někdo, kdo po letech našel víru a má chuť vyřvat to do světa…

Ale zpátky k filmu. Kombinace Hart/Wahlberg je pořád pro spoustu diváků dost lákavá a pro Netflix taky. Ten se rozhodl ty dva spojit v komedii Me Time, kde si Hart zahraje tátu, jenž tráví poslední roky doma s dětmi a na sebe nemá čas. Když tedy manželka a ratolesti odjedou, rozhodne se zavolat starému kámošovi a dohnat všechno, co do té doby zanedbával. A výsledkem je kalba, za kterou by se nestyděli ani hrdinové Pařby ve Vegas. Zní to jako potenciální hit a na Netflixu se na to asi bude koukat hodně. Režíruje navíc celkem šikovný John Hamburg, jenž má na kontě filmy jako Riskni to s Polly, Kámoš k pohledání nebo Proč právě on? a komedie umí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace