Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Doctora Strange chystá dystopický horor


ikona
do_Od
budoucnostDoctor StrangedystopiehororscénářScott DerricksonTimo Tjahjanto
Po novém Vlaku do Pusanu vyrazíme do dystopické budoucnosti. 

Scott Derrickson měl u Marvelu nějaké kreativní neshody co se týče dvojky Doctora Strange, jeho místo tak obsadil Sam Raimi. Jenomže Raimi pro změnu opustil hororový projekt Bermuda, k jehož režii tak nastoupil na oplátku Derrickson. Jo, svět je malý, pointa je, že se talentovaný hororový tvůrce i bez Marvelu rychle postavil na nohy a vedle Bermudy si stihl vyhlédnout i několik dalších zajímavých projektů. Jedním z nich je pak i dystopický horor, který se asi bude jmenovat The Horror.

Jistě to nevíme, jelikož film zatím nemá oficiální název, a i jeho synopse je poměrně stručná. Snímek se má každopádně odehrávat v blízké budoucnosti, kdy společnost zažívá totální úpadek, zločin roste, násilí je běžná realita a s naší planetou to nevypadá moc dobře. Derrickson pak k filmu napsal scénář ještě spolu se svým pracovním partnerem C. Robertem Cargillem a taky vycházející režijní hvězdou z Indonésie Timoem Tjahjantoem.

Právě Tjahjanto, jenž má na kontě třeba Zásah s Iko Uwaisem, akčňák Jde si pro nás nebo horor May the Devil Take You, je v poslední letech dost produktivní a nedávno si ho všiml už i Hollywood. Byl tak najat k režii amerického remaku Vlaku do Pusanu, po kterém by se údajně měl chopit i režie výše zmíněného hororu. Námět zní lákavě, Derrickson jako producent a scenárista je celkem jistota, a Tjahjanto má rozhodně talent, na tuhle věc tak začínáme být poměrně zvědaví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace