Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Kingsmanů se vrací do světa špiónů


ikona
Mr. Hlad
kick-assking of spieskingsmanmark millarnetflixwanted
Další variace na bondovky od Marka Millara 

Autor komiksů Mark Millar sice v minulosti pracoval s Marvelem i DC, ale obvykle si dělá vlastní věci. Takové, které jsou trošku odvážnější, šílenější a mnohdy zajímavější. A filmaři je mají rádi. Podle Millara vzniklo WantedKick-Ass a v neposlední řadě i Kingsman: Tajná služba. Nedávno ho ulovil Netflix, bohužel jejich první společný projekt nedopadl úplně dobře a seriál Jupiter’s Legacy má po první řadě utrum. Millar se tak však může zaměřit na jiné projekty. Jeho nová komiksovka se King of Spies se dočká také netflixovské adaptace, zatím ale není rozhodnuto, jestli to bude film, nebo seriál. Samotný komiks totiž ještě nevyšel, ovšem zápletka zní docela zajímavě. 

Mělo by jít o variaci na bondovky, jejímž hrdinou je vysloužilý tajný agent, který zjistí, že mu kvůli těžké nemoci zbývá už jen pár měsíců života. A dostane morální kocovinu. Během své kariéry likvidoval zločince a diktátory, ale když se rozhlédne kolem sebe, má pocit, že svět nijak nevylepšil a že ti skuteční zloduši zůstali nepotrestaní, protože jeho šéfové pro ně vlastně mnohdy pracovali. Šest měsíců je však pro špiónského veterána dost na to, aby s tím něco udělal. U Netflixu nejspíš nebudou zbytečně dlouho čekat, než oznámí, kdo se postaví za kameru a jakého hereckého veterána ulovili do hlavní role. Doufejme tedy, že King of Spies se dočká lepší péče než odfláknuté Jupiter’s Legacy. Byla by škoda takhle zajímavý námět pokazit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace